Φήμη: Η Diane Kruger είναι η γυναίκα πρωταγωνίστρια του Death Stranding;

Άλλο ένα μεγάλο όνομα του Hollywood στο project
26 Μαρτίου 2018 15:05
Φήμη: Η Diane Kruger είναι η γυναίκα πρωταγωνίστρια του Death Stranding;

Από την παρουσίαση του τρίτου trailer του Death Stranding στα The Game Awards 2017, οι νέες πληροφορίες για το απίστευτα αναμενόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας με το σταγονόμετρο. Ωστόσο, μια νέα φήμη έχει ξεκινήσει να κάνει τον γύρο του διαδίκτυο και θέλει την γυναίκα πρωταγωνίστρια του τίτλου να μην είναι τελικά η Emma Stone, αλλά η Diane Kruger.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που μεταξύ άλλων είναι γνωστή από τους ρόλους της στα Inglourious Basterds, National Treasure και Troy, έχει αρχίσει να ανεβάζει πολλές φωτογραφίες με τον Hideo Kojima στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τελευταία. Όμως, η εικόνα που μπορείτε να δείτε παρακάτω φαίνεται να οριστικοποιεί σχεδόν την συμμετοχή της στο project. H ταλαντούχα ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία που αναφέρει ότι έκανε ένα περίεργο motion capture και έδειξε το γάντι που φορούσε, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο Norman Reedus όταν έκανε το motion capture των πρώτων trailers του παιχνιδιού.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό βίντεο του YongYea που παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που συνδέουν την Kruger με το παιχνίδι του Kojima, μέσα από τον player που ακολουθεί.