Σχεδόν όλο το προσωπικό της Epic Games έχει αφοσιωθεί στο Fortnite

Η ομάδα εστιάζει στο παιχνίδι-φαινόμενο
25 Μαρτίου 2018 05:10
Σχεδόν όλο το προσωπικό της Epic Games έχει αφοσιωθεί στο Fortnite

Η τεράστια επιτυχία του Fortnite συνεχίζεται, με τον τίτλο να ξεπερνά τον βασικό του ανταγωνιστή, το PUBG. Η Epic Games σίγουρα δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και έχει αφοσιωθεί στην βελτίωση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Glixel, ο ιδρυτής της εταιρίας, Tim Sweeney, έκανε γνωστό πως οι περισσότεροι από τους 700 υπαλλήλους της ομάδας είναι απασχολημένοι με το Fortnite.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Έχουμε 700 άτομα στην Epic και είναι η πλειοψηφία. Αλλά είναι μια αρκετά ασυνήθιστη κατάσταση. Ο τίτλος κυκλοφόρησε από μια ομάδα 25 ατόμων και τώρα ανταποκρινόμαστε στην αντίδραση του κόσμου.

Ωστόσο, ο Sweeney διαβεβαιώνει πως το Fortnite δεν είναι το μόνο παιχνίδι που θα βλέπουμε από την εταιρία από εδώ και στο εξής.

Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα τεράστιο μέρος της εταιρείας να εργάζεται στο Fortnite και έχουμε τόσα πολλά ιδιαίτερα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Αλλά αυτό δεν είναι σίγουρα η μακροπρόθεσμη πρόθεση. Η Epic υπάρχει εδώ και 27 χρόνια, σίγουρα υπάρχουν και διαφορετικά παιχνίδια στα οποία θα εργαστούμε.

Οι πληροφορίες αυτές πιθανότατα δεν προκαλούν έκπληξη σε κανέναν. Η Epic Games φαίνεται να έχει καταφέρει το όνειρο πολλών ομάδων ανάπτυξης, έχοντας στα χέρια της ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στον πλανήτη. Το Fornite έχει καταφέρει να κερδίσει τρομερή δημοτικότητα, έχοντας απήχηση και στο mainstream κοινό, αφού μέχρι και ο rapper Drake έκανε stream με το παιχνίδι-φαινόμενο.