Το PUBG ακολουθεί το Fortnite και φέρνει τα events

Έρχονται εκδηλώσεις περιορισμένου χρόνου
22 Μαρτίου 2018 18:09
Το PUBG ακολουθεί το Fortnite και φέρνει τα events

Η μάχη για την διεκδίκηση του θρόνου στο Battle Royale είδος έχει φουντώσει για τα καλά τον τελευταίο καιρό, με το PlayerUnknown's Battlegrounds και το Fornite Battle Royale να δανείζονται στοιχεία και ιδέες το ένα από το άλλο. Το PUBG έρχεται τώρα να ενσωματώσει ένα από τα χαρακτηριστικά που έκαναν το Fortnite να ξεχωρίσει. Ο λόγος γίνεται για τα events τα οποία θα αλλάζουν το παιχνίδι και θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρόνο. Το πρώτο event του PUBG θα σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε με ομάδες που απαρτίζονται από έως και 8 άτομα, ενώ θα διπλασιάζει τις πιθανότητες να βρείτε Assault Rifles.

Η επίσημη ανακοίνωση της PUBG Corp. αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η πρώτη εκδοχή του Event Mode θα είναι μια πολύ απλή, αφού το σύστημα μόλις πρόσφατα δημιουργήθηκε και θέλουμε να δοκιμάσουμε τα βασικά πρώτα. Ξέρουμε πως δεν είναι μια τεράστια αλλαγή από τα κανονικά public matches, αλλά όπως αναφέρουμε και παραπάνω, αυτό είναι μόνο η αρχή. Το μέλλον του Event Mode κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Το Fortnite είχε αρκετά events στο παρελθόν, όπως το 20v20, το 50v50, το stealth event ή ένα που έφερνε στο παιχνίδι jetpacks. Τον τελευταίο καιρό η Epic Games φαίνεται να έχει πατήσει για τα καλά το γκάζι με συνεχόμενα updates και νέα χαρακτηριστικά, πράγμα που έχει κάνει το παιχνίδι της να κερδίσει την προσοχή του mainstream κοινού, γνωρίζοντας τεράστια απήχηση και δημοτικότητα.

Tags: