Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο Tomb Raider παιχνίδι

Η επίσημη ιστοσελίδα "πρόδωσε" τα μυστικά του νέου παιχνιδιού
14 Μαρτίου 2018 14:30
Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο Tomb Raider παιχνίδι

Γνωστό αποτελούσε το γεγονός πως το επόμενο Tomb Raider παιχνίδι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, αλλά η επίσημη ιστοσελίδα έρχεται να μας αποκαλύψει νέες πληροφορίες. Στο site είχε προγραμματιστεί αύριο, 15 Μαρτίου, να δημοσιευθεί μία ανακοίνωση για το νέο παιχνίδι της δεσποινίδας Croft. Όμως, ο κώδικας της κατάφερε και πρόδωσε πιθανότατα αυτή την μεγάλη αποκάλυψη, καθώς στις γραμμές του αποκαλύφθηκε όχι μόνο ο τίτλος, αλλά και η ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου Tomb Raider παιχνιδιού.

Αρχικά, οι φήμες ήταν αληθινές και το επόμενο κεφάλαιο θα ονομάζεται Shadow of the Tomb Raider. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους στα PS4, Xbox One και PC. Επιπλέον, η σελίδα αναφέρει πως η πλήρης αποκάλυψη του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου. Τέλος, το "Shadow" κεφάλαιο θα αποτελεί "το αγωνιώδες φινάλε στην origin ιστορία της Lara".

Φυσικά, μέχρι την επίσημη αποκάλυψη της ιστοσελίδας τίποτα δεν είναι σίγουρο, επομένως μείνετε συντονισμένοι για νεότερα.