Φήμη: Spyro the Dragon Trilogy remaster μέσα στο 2018;

Με την Vicarious Visions να αναλαμβάνει πάλι το έργο
14 Φεβρουαρίου 2018 13:33
Φήμη: Spyro the Dragon Trilogy remaster μέσα στο 2018;

Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy όχι μόνο "ξύπνησε" πολλές νοσταλγικές αναμνήσεις από τους παλιούς fans, αλλά έδωσε την ευκαιρία και σε νέους παίκτες να ζήσουν τρεις μοναδικές περιπέτειες σε remake μορφή. Πως θα σας φαινόταν αν το ίδιο συνέβαινε και με τα Spyro the Dragon παιχνίδια; Σύμφωνα με αναφορά του Kotaku UK, η Activision εργάζεται αυτή την στιγμή σε μία remaster έκδοση για το Spyro the Dragon Trilogy, μία τριλογία που θα περιλαμβάνει τα παλιά και κλασικά παιχνίδια της σειράς, όπως, το Spyro the Dragon, το Spyro 2: Ripto's Rage! και τέλος, το Spyro: Year of the Dragon.

Την ανάπτυξη των παιχνιδιών έχει υποτιθέμενα αναλάβει και πάλι η Vicarious Visions (Crash Bandicoot N. Sane Trilogy) και μάλιστα η φήμη συνεχίζει και λέει πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στο τρίτο τρίμηνο του 2018 στο PS4 με ένα χρόνο περιορισμένης αποκλειστικότητας. Το 2019 το υποτιθέμενο αυτό remaster θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες. Στην συνέχεια αναφέρεται πως και οι ίδιοι περιορισμοί ισχύουν και για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και μέσα στο έτος και αυτό θα βρει τον δρόμο του και σε άλλες κονσόλες.

Φυσικά, τα παραπάνω δεν αποτελούν τίποτα παραπάνω από απλές φήμες και μέχρι να επιβεβαιωθούν από την ίδια την Activision, ή την Vicarious Visions δεν μπορούμε να τα λάβουμε υπόψιν στα σοβαρά. Όμως εσείς θα θέλατε να δείτε μία remaster τριλογία για τα Spyro the Dragon παιχνίδια;