God of War: Αυτές είναι όλες οι συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού

Πλούσια πακέτα με άρωμα Σκανδιναβίας
23 Ιανουαρίου 2018 16:40
God of War: Αυτές είναι όλες οι συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού

Μετά το σαρωτικό νέο trailer του God of War μαζί με την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, η Sony αποκάλυψε και τις διάφορες εκδόσεις με άρωμα Σκανδιναβίας που θα διατεθεί ο τίτλος. Πιο αναλυτικά:

Πρώτα, έχουμε την Collector's Edition που όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί, έρχεται με ένα λεπτομερέστατο αγαλματίδιο, υφασμάτινο χάρτη, art piece, γλυπτά με τους αδερφούς Huldra, διάφορα ψηφιακά καλούδια και φυσικά, ένα retail αντίτυπο του παιχνιδιού.

Στην συνέχεια έρχεται η Limited Edition. Αυτή περιλαμβάνει ένα πολύ όμορφο Steelbook, ένα μεγάλο art book από την Dark Horse μαζί με πληθώρα in-game αντικειμένων και τέλος, μία φυσική έκδοση του παιχνιδιού.

Τέλος, για όσους προτιμήσουν ένα ψηφιακό αντίτυπο του παιχνιδιού, στις επιλογές τους θα βρίσκεται η Digital Deluxe Edition. Αυτή έρχεται με την in-game Death's Vow πανοπλία, ένα ψηφιακό κόμικ από την Dark Horse και ένα mini ψηφιακό art book.

Εκτός των συγκεκριμένων εκδόσεων, η εταιρία δεν ξέχασε να αναφέρει και τα bonus που θα έχετε όσοι προβείτε στην προ-παραγγελία οποιασδήποτε έκδοσης. Όσοι λοιπόν κάνετε από τώρα κράτηση ένα αντίτυπου του παιχνιδιού θα αποκτήσετε πρόσβαση σε τρία θρυλικά skins για την ασπίδα σας και το Luck of Ages XP Boost (+10 Luck και ένα Enchantment Slot).

God of War Pre-order Shields

Αυτές είναι όλες οι εκδόσεις του God of War που θα βρουν τον δρόμο τους στα ράφια των καταστημάτων στις 20 Απριλίου του τρέχοντος έτους αποκλειστικά για το PlayStation 4. Εσάς πως σας φαίνονται; Πείτε μας στα σχόλια.