Νέο Xbox Elite Controller στα σκαριά;

Leak κάνει το γύρο του διαδικτύου
18 Ιανουαρίου 2018 14:45
Νέο Xbox Elite Controller στα σκαριά;

Το Xbox Elite Controller αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα χειριστήρια της αγοράς. Η άπταιστη σχεδιαστική εργονομία του και τα πλούσια χαρακτηριστικά του σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πραγματικά χρίζει βελτιώσεων. Σύμφωνα λοιπόν με φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου - ξεκινώντας από την κινεζική ιστοσελίδα Baidu - φαίνεται πως η Microsoft βρήκε τρόπους να βελτιώσει το εν λόγω προϊόν, αφού στα σκαριά βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η δεύτερη έκδοσή του.

Αφουγκραζόμενη τους προβληματισμούς των χρηστών της και ακολουθώντας την τάση της εποχής, η εταιρία θα προσφέρει - μάλλον - δυνατότητα φόρτισης μέσω της νέας USB Type-C θύρας του χειριστηρίου, ενώ οι σκανδάλες του θα μπορούν να κλειδώσουν σε τρεις διαφορετικές θέσεις, έναντι των δύο που επέτρεπε η μέχρι τώρα υλοποίηση. Παράλληλα, ένας νέος ρυθμιζόμενος μηχανισμός τάνυσης θα δώσει το παρών κάτω από τους αναλογικούς μοχλούς προσφέρωντας μια ακόμα πιο ομαλή επιστροφή. Εκ πρώτης όψεως είναι εύκολο να παρατηρήσει κανείς τον ανασχεδιασμό των λαστιχένιων λαβών του, καθώς και τις τρεις κάθετες LED λυχνίες που θα δεικνύουν - πιθανότατα - την εναλλαγή μεταξύ τριών διαφορικών προφίλ, με τη σύνδεση μέσω Bluetooth να αποτελεί πλέον πραγματικότητα. Οι φήμες κάνουν λόγο για αφαίρεση των AA μπαταριών, με μια ενσωματωμένη μπαταρία να παίρνει την θέση τους. Παράλληλα, το χειριστήριο θα έχει μια ειδική θήκη-φορτιστή που θα γεμίζει την ενσωματωμένη μπαταρία όσο δεν παίζεται.

Αν και δεν έχει δοθεί καμία επίσημη πληφορορία, πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο παρουσίασης της δεύτερης γενιάς του Xbox Elite Controller κατά την επερχόμενη E3 2018.