UFC 3: Η EA διευκρινίζει την κατάσταση με τα microtransactions

Έπειτα από τις "pay-to-win" κατηγορίες των παικτών
03 Δεκεμβρίου 2017 19:52
UFC 3: Η EA διευκρινίζει την κατάσταση με τα microtransactions

Το μέτωπο του Star Wars Battlefront II παραμένει ανοιχτό και πλέον μέχρι και η κοινότητα του FIFA να έχει ξεκινήσει να αντιδρά για την ενσωμάτωση των microtransactions και των lootboxes στον ποδοσφαιρικό τίτλο. Οι αντιδράσεις συνεχίζονται με το UFC 3 της EA που και αυτό ενσωματώνει microtransactions και η κοινότητα κάνει λόγο για pay-to-win καταστάσεις. Συγκεκριμένα, η open beta του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη τα τελευταία εικοσιτετράωρα και έτσι οι παίκτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τον τίτλο πριν την κυκλοφορία του, διαπιστώνοντας πως στο multiplayer τα techniques, τα abilities και οι fighters είναι κλειδωμένοι πίσω από loot box σύστημα.

Η EA προέβη ήδη σε δηλώσει και μιλώντας στο IGN, ένας αντιπρόσωπός της ξεκαθάρισε πως αυτό αφορά μόνο το Ultimate Team mode. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις μαχητών που μπορούν να αγοραστούν και επηρεάζουν οποιοδήποτε άλλο mode. Η matchmaking λογική μας λαμβάνει υπόψη τις ιδιότητες των μαχητών, τις κινήσεις, τα boosts και τα διάφορα προνόμια και δίνει προτεραιότητα στην αντιστοίχιση των παικτών που έχουν αντίστοιχα αναβαθμισμένους μαχητές, πέρα από το πόσο ικανοί είναι. Ο στόχος είναι να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ανομοιόμορφη αντιστοίχιση. Επιπλέον, το παιχνίδι διαθέτει τα Online Ranked Championships και unranked Online Quick Match για ανταγωνιστικό και casual online παιχνίδι.

Η beta είναι πολύ χρήσιμη για τον συντονισμό όλων των πτυχών του παιχνιδιού μας, συμπεριλαμβανομένου του Ultimate Team. Καλωσορίζουμε το εποικοδομητικό feedback και ευχαριστούμε όλους όσους παίζουν την beta για να μας δώσουν ζωτικές πληροφορίες έτσι ώστε να κάνουμε το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστικό και συναρπαστικό για τους οπαδούς μας.

Το EA Sports UFC 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου του 2018 για το PS4 και το Xbox One.