Ο Satya Nadella μιλά για το μέλλον του Xbox

Το μήνυμα του CEO της Microsoft στους μετόχους
30 Νοεμβρίου 2017 11:53
Ο Satya Nadella μιλά για το μέλλον του Xbox

Στα πλαίσια της πρόσφατης ετήσιας συνάντησης των μετόχων της Microsoft, ο CEO της εταιρίας, Satya Nadella, μίλησε για το μέλλον του gaming τμήματος και το ξεκίνημα του Xbox One X.

Ένα σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του ακολουθεί μεταφρασμένο παρακάτω.

Κινητοποιούμαστε για να επιδιώξουμε μια επεκτατική ευκαιρία στην gaming αγορά των 100+ δισεκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει τη διεύρυνση της προσέγγισής μας στον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε το gaming εξ’ ολοκλήρου. Ξεκινώντας με τα παιχνίδια, τον τρόπο που δημιουργούνται και διαμοιράζονται και πως παίζονται και προβάλλονται.

Ο Nadella στη συνέχεια επισήμανε πως το Xbox θα συνεχίσει να ενώνει το gaming μεταξύ των κονσολών, των PCs και των mobile συσκευών και θα δουλέψει για να μεγαλώσει και να κινητοποιήσει τους περισσότερους από 53 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του Xbox Live. Όσον αφορά τώρα το Xbox One X, ο CEO της Microsoft τόνισε πως η αντίδραση από τους οπαδούς ήταν φανταστική για την “πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένη και δυνατή κονσόλα που δημιουργήθηκε ποτέ.”

Τα όσα δήλωσε ο Nadella έρχονται να συνδυαστούν με τα λόγια του Phil Spencer που μόλις μερικές εβδομάδες πριν είχε κάνει γνωστό πως η Microsoft σκοπεύει να αγοράσει και να ανοίξει νέα στούντιο.