Square Enix: "Το Deus Ex είναι ένα πολύ σημαντικό franchise"

Η εταιρία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο του παιχνιδιού
28 Νοεμβρίου 2017 15:17
Square Enix:

Μία δυσάρεστη φήμη επικρατεί στην αγορά τους τελευταίους μήνες, η οποία αναφέρει πως το Deus Ex δεν θα συνεχιστεί και θα τελειώσει με το "Mankind Divided" κεφάλαιο. Ένα τέλος σε αυτή την φήμη ήρθε να βάλει ο Yosuke Matsuda, ο CEO της Square Enix, ο οποίος μοιράστηκε μερικά ενθαρρυντικά λόγια για το μέλλον του franchise. Πιο αναλυτικά:

"Ποτέ δεν είπα κάτι σχετικά με την παύση του τίτλου αλλά για κάποια λόγο αυτή είναι η φήμη που επικρατεί στην αγορά. Αυτό που μπορώ να πω για την Eidos Montreal είναι πως πάντα έφτιαχνε τα Deus Ex και το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε άπειρους πόρους. Έχουμε μερικούς μεγάλους τίτλους που δουλεύουμε και αυτός είναι εν μέρει ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για το line-up μας. Φυσικά, θα ήταν ιδανικό αν μπορούσαμε να δουλέψουμε σε όλα όλο τον χρόνο, αλλά το γεγονός είναι πως κάποιοι τίτλοι πρέπει να περιμένουν την σειράς τους. Ο λόγος που δεν υπάρχει ένα νέο Deus Ex αυτή την στιγμή είναι επειδή εργαζόμαστε σε άλλους τίτλους".

Στο τέλος, ο Matsuda πρόσθεσε:

"Το Deus Ex είναι ένα πολύ σημαντικό franchise και ήδη συζητάμε εσωτερικά τι θέλουμε να κάνουμε με το επόμενο κεφάλαιο του".

Επομένως, με βάση τις δηλώσεις του CEO της Square Enix το Deus Ex θα έχει σίγουρα συνέχεια μόλις η εταιρία ολοκληρώσει πρώτα τα παιχνίδια που έχει βάλει στην σειρά αυτή την στιγμή.