Κερδοφόρο το Hellblade: Senua’s Sacrifice

Δείτε το τελευταίο Dev Diary της Ninja Theory
22 Νοεμβρίου 2017 15:27
Κερδοφόρο το Hellblade: Senua’s Sacrifice

Το Hellblade: Senua’s Sacrifice κυκλοφόρησε ψηφιακά στον Αύγουστο και παρόλο που οι απαιτήσεις της Ninja Theory ήταν αρκετά μικρότερες, η ομάδα τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε πως το παιχνίδι κατάφερε να βγάλει τα έξοδά του. Αν και το στούντιο τότε δεν είχε κάνει γνωστό τον βαθμό επιτυχίας του τίτλου, σήμερα αποκάλυψε περισσότερα. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το τελευταίο developer diary του παιχνιδιού, στο οποίο διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης μιλούν για την κυκλοφορία του παιχνιδιού και την αποδοχή του από τους κριτικούς και τους παίκτες.

Όσον αφορά τις πωλήσεις τώρα, η Ninja Theory περίμενε πως το Hellblade θα πουλήσει περίπου 150,000 αντίτυπα. Τελικά οι πωλήσεις του στα PS4 και PC έχουν ξεπεράσει τις 500,000 μόλις τρεις μήνες μετά. Μέχρι στιγμής ο τίτλος έχει αποφέρει έσοδα της τάξεως των 13$ εκατομμυρίων, με μια ομάδα 20 ατόμων να εργάζεται για περίπου 3 χρόνια.

Παρακάτω θα βρείτε το τελευταίο developer diary, στο οποίο η Ninja Theory εξηγεί πως το ‘AAA indie’  μοντέλο, που καθιερώθηκε με το Hellblade μπορεί να δουλέψει και για άλλα στούντιο.