Bloodborne: Βρέθηκε ο χαμένος εχθρός στα Chalice Dungeons

Εμφανίστηκε στο PSX του 2014
22 Νοεμβρίου 2017 10:13
Bloodborne: Βρέθηκε ο χαμένος εχθρός στα Chalice Dungeons

 Ως γνωστόν τα Chalice Dungeons του Bloodborne είναι procedural generated και προσφέρουν αμέτρητες διαφορετικές μάχες. Ένα μυστήριο μετά από χρόνια λύθηκε για το Bloodborne και έναν χαμένο εχθρό του.
Πίσω στο PlayStation Experience του 2014, ο director του παιχνιδιού, Hidetaka Miyazaki, παρουσίασε ένα gameplay, το οποίο περιείχε μια μάχη με έναν Flaming Undead Giant.
Όταν βγήκε το παιχνίδι και μέχρι πρότινος δεν υπήρχε καμία αναφορά πως κάποιος παίκτης τον αντιμετώπισε. Σαν ο συγκεκριμένος εχθρός να εξαφανίστηκε εντελώς και υπήρχαν υπόνοιες πως αφαιρέθηκε από την τελική έκδοση.


Όλα αυτά μέχρι ημέρα, καθώς ο Reddit χρήστης MorosNyx, ανακάλυψε τον φλεγόμενο Undead Giant με το χαρακτηριστικό flame sword, σε ένα Depth 4 Cursed και Defiled Root Chalice. Το εν λόγω dungeon δημιουργήθηκε από τον KolbrotKommander και είναι προσβάσιμο με ένα συγκεκριμένο glyph.


Βέβαια, να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο πλάσμα μπορεί να έχει βρεθεί άλλου αλλά να μην έχει δηλωθεί ποτέ. Παρακάτω υπάρχει και gameplay video που αποδεικνύει την ύπαρξη του

Tags: