Microsoft: “Έρχονται περισσότερα exclusives”

Υπερασπίζεται το φετινό line-up
06 Νοεμβρίου 2017 12:38
Microsoft: “Έρχονται περισσότερα exclusives”

Μιλώντας στο Gamespot, η υπεύθυνη του Microsoft Studios Publishing, Shannon Loftis, αναφέρθηκε στο ζήτημα των exclusives και στο Xbox Play Anywhere πρόγραμμα. Το υψηλόβαθμο στέλεχος του Xbox επισήμανε πως σαφώς και η εταιρία θα ήθελε να έχει πολλά περισσότερα μεγάλα exclusives, αλλά τόνισε πως συγχρόνως υπάρχουν projects υπό ανάπτυξη τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Νομίζω πως η προσφορά μας είναι καλή και συμπαγής. Σίγουρα ακούω πως οι gamers θέλουν περισσότερα. Θα θέλαμε να είχαμε ακόμα δύο δωδεκάδες από πανίσχυρα μεγάλα αποκλειστικά παιχνίδια; Προφανώς.

Υπάρχουν περισσότερα στον ορίζοντα: Περισσότερα που βρίσκονται υπό ανάπτυξη και για τα οποία δεν μιλάμε ακόμα. Αλλά αισθάνομαι καλά με ότι έχουμε να προσφέρουμε για το launch [του Xbox One X].

Παράλληλα, η Shannon αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μερικοί gamers είναι δυσαρεστημένοι με την απόφαση της εταιρίας να κυκλοφορεί τα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox και στα Windows 10 μέσω του Xbox Play Anywhere προγράμματος.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών της.

Σχετικά με το Xbox Play Anywhere και τα παιχνίδια που γίνονται διαθέσιμα και στο PC, μπορεί να είμαι ιδιότροπη σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά δεν βλέπω πώς το να προσφέρουμε παιχνίδια σε περισσότερες πλατφόρμες, σε περισσότερους παίκτες, είναι κακό πράγμα απαραίτητα, ειδικά σε περιπτώσεις με multiplayer.

Η Microsoft κλείνει το 2017 με την κυκλοφορία του Xbox One X. Πρόκειται για την δυνατότερη κονσόλα της αγοράς με τιμή που ανέρχεται στα €500. Όσον αφορά τους αποκλειστικούς τίτλους, η εταιρία πλαισιώνει το launch της κονσόλας με το Forza Motorsport 7, το Cuphead, το Super Lucky’s Tale και το παιχνίδι-φαινόμενο Playerunknown's Battlegrounds που αναμένεται τον Δεκέμβριο.