PUBG: Μην περιμένετε single-player campaign

Ο δημιουργός θέλει cross-play με το Xbox One
27 Οκτωβρίου 2017 17:09
PUBG: Μην περιμένετε single-player campaign

Νωρίτερα φέτος, στα πλαίσια ενός Reddit AMA, ο δημιουργός του PlayerUnknown's Battlegrounds, Brendan Greene, είχε πει πως θα ήθελε να εξερευνήσει την ιδέα ενός single-player campaign για το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι του. Ωστόσο, ο Greene έρχεται τώρα να επισημάνει πως αν αυτό συμβεί κάποια στιγμή, τότε θα είναι στα πολύ μακρινό μέλλον.

Μιλώντας στο Gamespot, στα πλαίσια του PAX Aus, ο Greene έκανε γνωστό πως το PUBG έχει κανονικό lore. Συγκεκριμένα, πίσω από το νησί όπου λαμβάνει χώρα η δράση του παιχνιδιού κρύβεται μια ιστορία, η οποία όμως δεν έχει γίνει ευρέος γνωστή στου παίκτες, αλλά μόνο στα μέλη της ομάδας ανάπτυξης για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον με περισσότερη συνοχή. Συγκεκριμένα, ο Greene δήλωσε:

Λόγω του lore του νησιού, υπήρχε μια ιδέα που είχα για αυτό και σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα για ένα single-player campaign mode. Ακόμα και για co-op campaign. Δεν διαθέτουμε τους πόρους. Δεν έχουμε χρόνο. Δεν έχουμε σχέδια να προσθέσουμε κάτι τέτοιο στο παιχνίδι. Όχι, δεν έρχεται κανένα single-player στο Battlegrounds.

Ο Greene μπορεί να έκανε καταφατικές δηλώσεις, αλλά επισήμανε πως θα ήθελε να εξερευνήσει το lore του PUBG κάποια μέρα.

Τέλος, στη συνέντευξη του, ο PlayerUnknown αναφέρθηκε και στο cross-play με το Xbox One:

Είναι κάτι που εξετάζουμε, αλλά τώρα δεν έχουμε τίποτα να πούμε γι 'αυτό. Αλλά θα θέλαμε να το δούμε να συμβαίνει. Το πώς θα το κάνουμε αυτό απαιτεί λίγη δουλειά.

Το PlayerUnknown's Battlegrounds είναι διαθέσιμο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σύντομα αναμένεται να καταφθάσει και στο Xbox One.