PUBG: Επέκταση της αποκλειστικότητας στο Xbox One;

Η Microsoft σε ομιλίες με την Bluehole
03 Οκτωβρίου 2017 15:03
PUBG: Επέκταση της αποκλειστικότητας στο Xbox One;

Οι δημιουργοί του PlayerUnknown’s Battlegrounds φαίνεται πως βρίσκονται σε συζητήσεις με την Microsoft για να επεκτείνουν την αποκλειστική συμφωνία που θα φέρει πρώτα στο Xbox One το παιχνίδι-φαινόμενο, πριν το τέλος του έτους. Συγκεκριμένα, αποκλειστικές πηγές του Bloomberg επισημαίνουν πως η Bluehole για την ώρα έχει συμφωνήσει να μεταφέρει πρώτα το παιχνίδι στις πλατφόρμες της Microsoft μέχρι το τέλος του έτους και τώρα είναι πολύ πιθανό πως ο τίτλος θα παραμείνει αποκλειστικός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Συνήθως οι αποκλειστικές συμφωνίες έχουν τυπική διάρκεια τριών μηνών, οπότε μια επέκταση του συμβολαίου μπορεί να σημαίνει πως ο τίτλος θα παραμένει αποκλειστικός για έναν χρόνο ή σε ακραία περίπτωση για ακόμη περισσότερο.

Η Microsoft αρνήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα και επισήμανε:

Αυτή τη στιγμή, το μόνο μέλημα της ομάδας είναι να φέρει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι στο Xbox One και στα PC. Δεν έχουμε να ανακοινώσουμε τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds είναι διαθέσιμο στα PC σε Early Access μορφή και ήδη έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για το Xbox One και το Xbox One X με publisher την ίδια τη Microsoft, πριν το τέλος του 2017.