Μπόλικα αποκλειστικά παιχνίδια ετοιμάζει η Sony

"Οπλίζει" το Japan Studio της εταιρίας
03 Ιουλίου 2017 11:26
Μπόλικα αποκλειστικά παιχνίδια ετοιμάζει η Sony

Το Japan Studio, το στούντιο βιντεοπαιχνιδιών από την ίδια την Sony είναι γνωστό για τα ιδιαίτερα και άκρως επιτυχημένα παιχνίδια του, όπως Bloodborne, Gravity Rush και πολλά ακόμη. Το στούντιο αυτή την στιγμή σκέφτεται να ξεκινήσει να αναπτύσσει μπόλικα αποκλειστικά παιχνίδια για το PlayStation 4, που θα προσφέρουν ακόμη περισσότερες μοναδικές gaming εμπειρίες. Μιλώντας στο IGN, ο Allan Becker, ο αντιπρόεδρος του στούντιο είπε τα εξής:

"Χωρίς να χρειάζεται να δηλώσω πάρα πολλά, με το Gravity Rush 2 να τελειώνει και το The Last Guardian να ολοκληρώνεται, φτάσαμε σε αυτό το μεγάλο ορόσημο στο Japan Studio που τελικά νιώθουμε πως είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε νέα πράγματα. Θα τελειώσουμε και το Knack 2, οπότε, όσον αφορά την εσωτερική ομάδα, έχουν περισσότερη ελευθερία, έτσι σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε αρκετούς νέους τίτλους".

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, η εταιρία φαίνεται πως έχει ακόμη περισσότερες ιδέες και ψηφιακά ταξίδια που θέλει να μεταφέρει στην οθόνη μας. Σίγουρα, η εταιρία επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις για το μέλλον και ίσως κάποιες από αυτές αποκαλυφθούν είτε στην ερχόμενη Gamescom 2017, ή στο δικό της event, το PSX, το οποίο θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.