Arma 3: Η Λευκάδα επιστρέφει ανανεωμένη στο Malden DLC

Μαζί με το Argo, ένα νέο shooter από τη Bohemia Interactive
23 Ιουνίου 2017 18:12
Arma 3: Η Λευκάδα επιστρέφει ανανεωμένη στο Malden DLC

Για να γιορτάσει τα 16 χρόνια παρουσίας της σειράς Arma στην αγορά, η Bohemia Interactive κυκλοφόρησε το νέο δωρεάν Malden DLC του Arma 3 καθώς και το Argo, ένα hardcore tactical multiplayer FPS βασισμένο στη σειρά Arma. Στο Argo, οι παίκτες μάχονται ως μισθοφόροι σε έδαφος όπου έχει "πέσει" ένας διαστημικός σταθμός. Το παιχνίδι περιέχει τρία διαφορετικά 5-vs-5 game modes (Clash, Link, and Raid) και αναλόγως την επίδοση τους, οι παίκτες κερδίζουν πόντους εμπειρίας με τους οποίους μπορούν να ξεκλειδώσουν καινούργιο εξοπλισμό, όπως έχουμε συνηθίσει στα περισσότερα FPS.

Από την άλλη, το Malden DLC περιέχει τον ομώνυμο χάρτη που είναι βασισμένος στη Λευκάδα, ο οποίος επιστρέφει ανανεωμένος και ονομάζεται Malden 2035. Περιέχει 15 διαφορετικές πόλεις και χωριά και έχει επανασχεδιαστεί ώστε να υποστηρίζει μάχες από κοντινές αποστάσεις για το Argo.

Τόσο το Argo, όσο και το Malden DLC διατίθενται εντελώς δωρεάν, ενώ το Arma 3 προσφέρεται με έκπτωση της τάξεως του 66% στα €11,89. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και να δείτε τα δύο νέα trailers της Bohemia Interactive παρακάτω.