Microsoft: "Είμαστε περήφανοι για την τιμή του Xbox One X"

Οι δηλώσεις της εταιρίας σχετικά με τις αντιδράσεις του κοινού
12 Ιουνίου 2017 09:31
Microsoft:

Αν ένα πράγμα είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς από την συνέντευξη Τύπου της Microsoft στην Ε3 2017, αυτό είναι σίγουρα η τιμή της κονσόλας. Εκατομμύρια gamers ανά τον κόσμο δεν αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο στο άκουσμα των €499 και έτσι το διαδίκτυο γέμισε με αρνητικά σχόλια γύρω από τη νέα κονσόλα της Microsoft, σε ότι αφορά πάντα στη τιμή της.

Ο Aaron Greenberg, υπεύθυνος του Xbox Games Marketing τμήματος, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό που συνέβη και εξέφρασε μια άποψη που εκπροσωπεί την εταιρία στην εκπομπή Live at E3 με τον Geoff Keighley. Μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του παρακάτω.

Είμαστε περήφανοι για την τιμή. Η κονσόλα είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι ένα premium προϊόν το οποίο έχει την μεγαλύτερη δύναμη και την μεγαλύτερη επίδοση που έχουμε δει ποτέ, χωρίς περιορισμούς. Πραγματικό 4K Gaming. Δείτε το Forza που τρέχει σε native 4K στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Αυτό θέλει μια εξαιρετικά ισχυρή κάρτα γραφικών. Αυτό επίσης θέλει πολύ μνήμη. Σχεδιάσαμε τη κονσόλα χωρίς συμβιβασμούς. Δεν το σχεδιάσαμε ώστε να είναι ένα κουτί χαμηλής τιμής. Τη σχεδιάσαμε ως ένα premium προϊόν για gamers που θέλουν το καλύτερο που έχουν να δείξουν τα παιχνίδια στις κονσόλες.