COD: Black Ops 3 | Ο θρυλικός σχεδιαστής της σειράς Metal Gear εργάζεται στο νέο DLC

Συνεργασία ανάμεσα στην Treyarch και τον Yoji Shinkawa
11 Μαΐου 2017 06:18
COD: Black Ops 3 | Ο θρυλικός σχεδιαστής της σειράς Metal Gear εργάζεται στο νέο DLC

Στα πλαίσια ενός livestream για το Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles, η Treyarch ανακοίνωσε πως ο διάσημος σχεδιαστής χαρακτήρων του Metal Gear, Yoji Shinkawa, θα αναλάβει τον σχεδιασμό τεσσάρων χαρακτήρων του επερχόμενου DLC του παιχνιδιού. Στο εν λόγω livestream, παρουσιάστηκαν μάλιστα και τέσσερις αφίσες από την δουλειά του σχεδιαστή με τους συγκεκριμένους χαρακτήρες (Tank Dempsey, Nikolai Belinski, Takeo Masaki και Edward Richtofen). Ακόμη, η εταιρία πρόσθεσε πως όσοι προπαραγγείλετε το DLC στο PlayStation 4, θα λάβετε ένα dynamic theme με τις αφίσες που θα βρείτε παρακάτω.

Σχετικά με την συνεργασία με τον Shinkawa, ο Jason Blundell, ο Co-Studio Head της Treyarch είπε τα εξής:

"Είμαστε πολύ τυχεροί που καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με τον Yoji Shinkawa, γνωστός για την δουλειά του στην σειρά Metal Gear. Ήμουν τεράστιος θαυμαστής του από την Metal Gear σειρά, έτσι, το να μπορώ να συνεργαστώ μαζί του και να τον κάνω να σχεδιάσει τους χαρακτήρες μας με το δικό του μοναδικό και ξεχωριστό στυλ ήταν μία ευκαιρία που δεν θα μπορούσα να αφήσω να περάσει".

Το Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles DLC κυκλοφορεί στις 16 Μαΐου για PS4, ενώ στις 16 Ιουνίου θα διατεθεί και στα Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε και μία ματιά στην δουλειά του Shinkawa.