Το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2 φαίνεται πως θα κάνει μια ευχή πραγματικότητα

Νέες πληροφορίες για το επόμενο remastered πακέτο
24 Ιουνίου 2023 12:50
Το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2 φαίνεται πως θα κάνει μια ευχή πραγματικότητα

Πριν μερικές ώρες, στο πλαίσιο του νεότερου Nintendo Direct, η Konami επιβεβαίωσε επίσημα την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας και τα περιεχόμενα του Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. Το εν λόγω πακέτο θα φέρει remastered εκδόσεις διαφόρων παιχνιδιών του λατρεμένου franchise στις σύγχρονες πλατφόρμες τον Οκτώβριο και όπως προδίδει το όνομά του θα είναι μόνο η αρχή.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την ανακοίνωση της Konami, ο χρήστης του Twitter Nitroid ξεκίνησε να σκαλίζει τον κώδικα της Metal Gear portal ιστοσελίδας και παρατήρησε μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές. Όπως φαίνεται η Konami είχε μερικά απενεργοποιημένα κουμπιά στην ιστοσελίδα, τα οποία αφήνουν να εννοηθεί ότι το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2 θα περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Metal Gear Solid: Peace Walker
Metal Gear Solid V: Phantom Pain

Περισσότερο λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει αμέσως μετά αυτή την ανακάλυψη ο συντάκτης Wesley Yin-Poole του IGN Αγγλίας, ο οποίος σύμφωνα ανώνυμες πηγές επιβεβαίωσε πως αυτή η λίστα παιχνιδιών ανταποκρίνεται όντως στην πραγματικότητα για το δεύτερο remastered πακέτο που ετοιμάζει η Konami.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, πως μια ευχή της κοινότητας θα γίνει πραγματικότητα: Το Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots θα απεγκλωβιστεί από το PS3, οπού παραμένει αποκλειστικό μέχρι και σήμερα, και θα γίνει επιτέλους διαθέσιμο για όλες τις σύγχρονες πλατφόρμες.

Για την ιστορία, πρόσφατα μάθαμε πώς κάποτε υπήρχε ένα λειτουργικό port του Metal Gear Solid 4 για το Xbox 360, το οποίο όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τέλος, για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 μπορείτε να πατήσετε εδώ.