Επίσημο: Στην E3 2017 η πλήρης αποκάλυψη του Project Scorpio

Η Microsoft ετοιμάζεται να μας δείξει το επόμενό της βήμα
13 Απριλίου 2017 16:55
Επίσημο: Στην E3 2017 η πλήρης αποκάλυψη του Project Scorpio

Μέσα από μια επίσημη δημοσίευση στο Xbox Wire, ο επικεφαλής του gaming τμήματος της Microsoft, Phil Spencer, έκανε γνωστό πως η πλήρης αποκάλυψη του Project Scorpio θα λάβει χώρα στα πλαίσια της E3 2017 και όχι σε κάποιο αυτόνομο event. Η συνέντευξη Τύπου της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Ιουνίου στις 12:00 π.μ. ώρα Ελλάδος.

Ακολουθεί μεταφρασμένο ένα απόσπασμα από την ανάρτηση του Spencer:

Δημιουργήσαμε την πιο δυνατή κονσόλα με εσάς κατά νου. Δημιουργήσαμε την πιο ισχυρή πλατφόρμα ανάπτυξης με τους δημιουργούς της βιομηχανίας κατά νου. Ενώνουμε τους παίκτες μεταξύ των υπολογιστών και των κονσολών με το Xbox Live, το πιο γρήγορο και αξιόπιστο multiplayer δίκτυο και το Beam, την επόμενης γενιάς υπηρεσία Streaming. Εν τέλει, γνωρίζουμε πως νοιάζεστε περισσότερο για τα καλά παιχνίδια, είτε είναι αποκλειστικά, multiplatform, ανεξάρτητα ή AAA. Είμαστε περήφανοι για την ποικιλία των παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον χρόνο και θα μπορείτε να τα παίξετε μόνο στο Xbox One ή να τα παίξετε καλύτερα στο Project Scorpio. Σχεδιάσαμε το Project Scorpio ώστε να είναι η καλύτερη κονσόλα για να παίζετε τα multiplatform παιχνίδια από τους publishing συνεργάτες μας, κάναμε εύκολο για τις πρόσφατες κυκλοφορίες να αναβαθμιστούν σε πραγματικό 4K και για να παίζουν οι αγαπημένοι backward compatible τίτλοι καλύτερα από ποτέ.

Είμαι περήφανος για την πρόοδο που σημειώθηκε με το Project Scorpio και για το τι θα σημαίνει αυτό για τους δημιουργούς που πυροδοτούν το πάθος των παικτών σε όλο τον κόσμο. Εκ μέρους όλων στην ομάδα του Xbox σας ευχαριστώ για το πάθος σας και την συνεχή υποστήριξη. Είμαστε ενθουσιασμένοι να αποκαλύψουμε το Project Scorpio και τις εκπληκτικές gaming εμπειρίες που θα τροφοδοτεί στην E3 τον Ιούνιο.

Ήδη έχουμε μάθει αναλυτικές λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές του Project Scorpio και για τις αλλαγές που έχει ετοιμάσει η Microsoft για τους developers και θα πρέπει να κάνουμε δύο ακόμα μήνες υπομονή για να δούμε την τελική εμφάνιση, την τιμή και τα παιχνίδια του Project Scorpio.