Φήμη: Την άλλη εβδομάδα η αποκάλυψη του Project Scorpio; [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Τα RDR 2 και Forza 7 σε Native 4K ανάλυση;
01 Απριλίου 2017 16:42
Φήμη: Την άλλη εβδομάδα η αποκάλυψη του Project Scorpio; [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η φημολογία σχετικά με το Project Scorpio της Microsoft έχει φουντώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με τις νεότερες πληροφορίες να προέρχονται για άλλη μια φορά από τον Jez Corden του Windows Central, ο οποίος ειδικεύεται στα άρθρα σχετικά με το Xbox και στο παρελθόν είχε αποτελέσει πηγή για πολλές φήμες που αποδείχθηκαν αληθινές.

Ξεκινώντας, η αποκάλυψη της κονσόλας ενδεχομένως να είναι πολύ κοντά και συγκεκριμένα η Microsoft φαίνεται πως ετοιμάζει κάτι για την επόμενη εβδομάδα. Τόσο ο Jez, όσο και ο γνωστός στην κοινότητα του Xbox, Rand al Thor 19 και ο έμπιστος χρήστης του NeoGAF, Colbert, αναφέρουν πως την ερχόμενη Πέμπτη η αμερικανική εταιρία θα κάνει κάποια ανακοίνωση. Αυτό που υπερισχύει στις φήμες είναι πως θα αποκαλυφθούν οι τελικές τεχνικές προδιαγραφές της κονσόλας.

Ακολουθούν τα σχετικά tweets του Jez:

Παράλληλα, το Windows Central δημοσίευσε ένα ακόμη άρθρο σχετικά με το Project Scorpio, εστιάζοντας αυτή τη φορά στα παιχνίδια που θα συνοδεύσουν την κονσόλα. Συγκεκριμένα, το μέσο ισχυρίζεται πως κατάφερε να αποκτήσει μέρος του προωθητικού υλικού που θα συνοδεύσει το marketing της κονσόλας, όπου αναφέρονται μερικά από τα παιχνίδια που θα τρέχουν σε Native 4K ανάλυση στο Scorpio. Τα Forza Motorsport 7, Crackdown 3, State of Decay 2 και οι υπόλοιποι τίτλοι που ετοιμάζει η ίδια η Microsoft θα αποτελέσουν παραδείγματα όσον αφορά τον τεχνικό τους τομέα, ενώ και σημαντικοί third party τίτλοι θα τρέχουν σε 4K ανάλυση. Συγκεκριμένα, η λίστα συμπεριλαμβάνει τα επόμενα Call of Duty, FIFA και Madden, καθώς και το Red Dead Redemption 2 και το Star Wars Battlefront 2.

Όπως κάνουμε κάθε φορά με τις φήμες, σας προτείνουμε να λάβετε υπόψιν τις όποιες πληροφορίες με επιφύλαξη, πόσο μάλλον σε μια μέρα όπως η σημερινή. Η ίδια η Microsoft για την ώρα δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, όποτε τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο προκύψει σχετικά με το Project Scorpio.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | 3:28 πμ - 2/4/2017]

Ο γνωστός insider της βιομηχανίας shinobi που ευθύνεται για αμέτρητες έγκυρες φήμες έρχεται και αυτός να βάλει λάδι στην φωτιά, σημειώνοντας πως θα μάθουμε περισσότερα για το Project Scorpio την επόμενη εβδομάδα. Ακολουθεί το σχετικό tweet.