Ολοκληρώθηκε το Xbox Arena Festival

Ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο για το ελληνικό gaming από την Microsoft Hellas και το Xbox
20 Μαρτίου 2017 10:28
Ολοκληρώθηκε το Xbox Arena Festival

Φέτος ήταν η δεύτερη χρονιά που διοργανώθηκε στην Αθήνα το Xbox Arena Festival της Microsoft Hellas. Η διοργάνωση στεγάστηκε στον όμορφο χώρο του Music Hall στο Γκάζι και από εκεί τις δύο ημέρες που διήρκησε πέρασαν πάνω από 5.000 άτομα. Όλοι οι φίλοι της τεχνολογίας και της Microsoft βρέθηκαν εκεί για να γνωρίσουν από κοντά και να παίξουν με τις συσκευές της. Οι επισκέπτες μπορούσαν να πάρουν μέρος σε διάφορα τουρνουά για τα αγαπημένα τους παιχνίδια όπως το NBA 2K17 ή το FIFA 17, όπως και σε μάχες στο γνωστό fighting game TEKKEN μεταξύ άλλων.

Το διήμερο έκλεισε με τους νικητές των τουρνουά να λαμβάνουν πλουσιοπάροχα δώρα από ποικίλες διασημότητες. Εκεί βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης με τους γιούς του άλλα και η Ελεονώρα Μελέτη που εν μέσω παρουσίασης δοκίμασε τις δυνατότητες της στο Just Dance με την χρήση του Microsoft Kinect. Παράλληλα υπήρξαν χώροι όπου μπορούσε κανείς να δοκιμάσει συσκευές και παιχνίδια Virtual Reality.

Από την διοργάνωση φυσικά δεν έλειψε και ο διαγωνισμός Cosplay, όπου άνθρωποι όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν παρουσιάζοντας τις αυτοσχέδιες στολές αγαπημένων ηρώων τους από βιντεοπαιχνίδια. Την παράσταση εκεί έκλεψε ένας οχτάχρονος που ντυμένος ως Steve από το γνωστό παιχνίδι Minecraft κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού καθώς και το μεγάλο βραβείο. Για ακόμη μια χρονιά η Microsoft έδειξε πως μπορεί να διοργανώνει με επιτυχία μεγάλα events χωρίς προβλήματα και με δεκάδες συσκευές ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να μυηθούν σε αυτές.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι Unboxholics δέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση της εταιρίας να δώσουν το παρόν και έφυγαν από το Xbox Arena Festival με τις καλύτερες εντυπώσεις.