Το Project Scorpio θα κυκλοφορήσει με launch lineup τίτλων

Υπάρχουν παιχνίδια που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα
05 Μαρτίου 2017 06:00
Το Project Scorpio θα κυκλοφορήσει με launch lineup τίτλων

Όπως δήλωσε ο PR και Social Manager του Xbox στην Ισπανία, Juan Carlos González, το Project Scorpio θα έρθει στην αγορά, συνοδευόμενο από διάφορους νέους τίτλους που θα εκμεταλλεύονται το αναβαθμισμένο hardware της κονσόλας. Η κονσόλα θα έχει δηλαδή launch lineup τίτλων, όπως συνήθως συναντάμε με την άφιξη ενός συστήματος νέας γενιάς.

Ακολουθεί η απάντηση του Juan Carlos στην ερώτηση σχετικά με το ποια θα είναι η τιμή της κονσόλας και τα πιθανά παιχνίδια που θα την συνοδεύσουν στην αγορά.

Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες που μπορούμε να μοιραστούμε σχετικά με την τιμή του Project Scorpio. Αυτό που μπορώ να πω όμως, είναι ότι θα υπάρχουν αρκετά launch παιχνίδια για την κονσόλα, με τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα του νέου hardware.

Υπάρχουν projects και τίτλοι που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα φέτος, οι οποίοι είμαι πεπεισμένος πως θα είναι απολαυστικοί για πολλούς χρήστες του Xbox, αλλά και για άλλους που δεν έχουν κάνει ακόμα το βήμα. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ήδη γνωρίζουμε μερικές πληροφορίες και αυτός ο χρόνος δείχνει πολύ καλός.

Το Project Scorpio αναμένεται στο τέλος του 2017 και για την ώρα γνωρίζουμε πως θα είναι η δυνατότερη κονσόλα της αγοράς, με 6TFlops επεξεργαστικής ισχύος, περισσότερα από 320GB/s memory bandwidth και CPU 8 πυρήνων.