Η Microsoft ανακοινώνει το δικό της “Netflix” για παιχνίδια

Xbox Game Pass η νέα συνδρομητική υπηρεσία
28 Φεβρουαρίου 2017 15:47
Η Microsoft ανακοινώνει το δικό της “Netflix” για παιχνίδια

Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Game Pass, μια νέα συνδρομητική υπηρεσία για τους κατόχους Xbox One που με χρέωση $9.99 το μήνα θα προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της θα μπορούν να κατεβάσουν στην κονσόλα τους όλα τα παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν και συμπεριλαμβάνονται σε αυτή, χωρίς να υπάρχει κανένας περιορισμός. Η βιβλιοθήκη τίτλων θα ανανεώνεται κάθε μήνα, με νέα παιχνίδια να έρχονται και παλιά να φεύγουν, στα πρότυπα του Netflix.

Σε αντίθεση με υπηρεσίες όπως το PS Now όπου τα παιχνίδια γίνονται streaming, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν ολόκληρο τον τίτλο που επιθυμούν στην κονσόλα τους και να τον παίξουν τοπικά, όπως ακριβώς γίνεται με την ψηφιακή έκδοση του αντίστοιχου παιχνιδιού. 

Η υπηρεσία θα υποστηρίζεται από μεγάλους publishers όπως οι 2K, 505 Games, BANDAI NAMCO Entertainment, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, SEGA, SNK CORPORATION, THQ Nordic GmbH, Warner Bros. Interactive Entertainment και Microsoft Studios. Μεταξύ άλλων οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα παιχνιδιών από τα Xbox One και Xbox 360, όπως είναι για παράδειγμα τα Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 και SoulCalibur II.

Περισσότερες πληροφορίες για το Xbox Game Pass θα βρείτε εδώ.