Έτοιμο για το Project Scorpio το Shadow of War

Δωρεάν η PC έκδοση με κάθε Xbox αντίτυπο
28 Φεβρουαρίου 2017 14:07
Έτοιμο για το Project Scorpio το Shadow of War

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Xbox Wire, το Middle-earth: Shadow of War θα είναι έτοιμο και βελτιωμένο για το Project Scorpio, όταν η κονσόλα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Παράλληλα, ο τίτλος της Warner Bros. Games θα κυκλοφορήσει στο οικοσύστημα της Microsoft ως μέρος του Xbox Play Anywhere προγράμματος. Αυτό σημαίνει πως αγοράζοντας το παιχνίδι από το Xbox Store ή το Windows Store, αυτομάτως θα έχετε πρόσβαση στον τίτλο και από το Xbox One και από τα Windows 10, ενώ αργότερα μέσα στο έτος και από το Project Scorpio. Έτσι, μπορείτε να παίξετε σε όποια πλατφόρμα θέλετε, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση, αγοράζοντας το παιχνίδι μια φορά. Παράλληλα, το save θα είναι κοινό και για τις τρεις εκδόσεις και έτσι κάποιος που θα ξεκινήσει για παράδειγμα τον τίτλο στο Xbox One θα μπορεί να το συνεχίσει στα Windows 10, ακριβώς από το σημείο που έμεινε.

Το Middle-Earth: Shadow of War αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου και εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο του trailer. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Project Scorpio μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com