Ken Levine: Ο δημιουργός του BioShock επιστρέφει

Η Irrational Games αλλάζει όνομα
25 Φεβρουαρίου 2017 16:14
Ken Levine: Ο δημιουργός του BioShock επιστρέφει

Μετά την κυκλοφορία των δύο DLC του BioShock Infinite, τα περισσότερα μέλη της Irrational Games απολύθηκαν, με τον πατέρα της σειράς Ken Levine να δηλώνει πως θέλει να εργαστεί σε ένα παιχνίδι μικρότερης κλίμακας και με μικρότερη ομάδα, έπειτα από το άγχος και την επίδραση που είχε πάνω του ένα τόσο μεγάλο project.

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η Irrational Games πλέον αλλάζει σελίδα και μετονομάζεται σε Ghost Story. Το νέο στούντιο που εδρεύει στην Βοστώνη είναι αφοσιωμένο στο να φτιάξει καθηλωτικά παιχνίδια με έμφαση στην ιστορία, για παίκτες που τους αρέσει η πρόκληση. Το πρώτο παιχνίδι της ομάδας θα είναι sci-fi θεματολογίας με RPG στοιχεία. Παράλληλα, οι ανοιχτές θέσεις εργασίας στην επίσημη σελίδα του στούντιο αφήνουν να εννοηθεί πως το παιχνίδι θα είναι FPS, semi-open world και θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4.

Η Ghost Story θα διατηρήσει τα social media της Irrational και η ομάδα δηλώνει περήφανη που συσχετίζεται με την σειρά BioShock και τους οπαδούς της. Προς το παρόν απαρτίζεται από 25 άτομα, εκ των οποίων πολλά είναι πρώην εργαζόμενοι της Irrational, μεταξύ άλλων ο creative director Ken Levine, ο art director Shawn Robertson και ο executive producer Don Roy.