Έχουμε καλά νέα από την ταινία Bioshock του Netflix

Και μάλιστα από τον σκηνοθέτη της ταινία, Francis Lawrence
29 Οκτωβρίου 2023 13:26
Έχουμε καλά νέα από την ταινία Bioshock του Netflix

Θυμάστε ότι υπάρχει στα σκαριά μια live-action ταινία Bioshock από το Netflix; Τώρα μάθαμε μερικά ευχάριστα νέα από την παραγωγή του και συγκεκριμένα από τον σκηνοθέτη του project, τον Francis Lawrence (των Hunger Games και I Am Legend)

Συγκεκριμένα ο Lawrence μίλησε στο Post Credit Podcast για το που βρίσκεται η ανάπτυξη της ταινίας Bioshock, τόσο πριν την απεργία των σεναριογράφων του συνδικάτου WGA όσο και τώρα που έχει επιλυθεί εν μέρει, μιας και οι ηθοποιοί και το συνδικάτο SAG-AFTRA παραμένει σε απεργία. 

Βάσει των όσων δήλωσε, είπε ότι ήλπιζε να ήταν το project που θα ξεκινούσε αμέσως μετά την απεργία και πως πλέον έχουν στα χέρια τους ένα draft του σεναρίου, με το οποίο είναι ευχαριστημένος αυτός και ο σεναριογράφος της ταινίας, Michael Green (γνωστός για τα "Logan", "Blade Runner 2049"). 

Ανέφερε επίσης ότι η παραγωγή του Netflix θα επικεντρωθεί στο να διασκευάσει το πρώτο παιχνίδι του 2007, οπότε να μην περιμένουν οι fans να δουν στοιχεία από το Bioshock 2 ή το Bioshock Infinite

Λόγω της απεργίας του SAG-AFTRA δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις με κάποιον ηθοποιό ο οποίος θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας Bioshock, αλλά πιστεύει ότι τα έχουν καταφέρει και έχουν βρει την χρυσή τομή στο σενάριο. 

"Πριν από την απεργία, όταν δουλεύαμε, αυτό ήταν το έργο που ήλπιζα ότι είχε προχωρήσει αρκετά ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τη φάση της έρευνας", δήλωσε ο Lawrence. "Αλλά θα πω ότι έχουμε ένα προσχέδιο με το οποίο είμαι πολύ, πολύ ευχαριστημένος και το αγαπώ πραγματικά. Το έκανε ο Michael Green, ο οποίος είναι φίλος μου και έγραψε το Blade Runner 2049 και νομίζω ότι είναι πολύ καλό και πραγματικά συναρπαστικό".

Θέλαμε να το πετύχουμε. Ξέρετε, αυτό που είναι σπουδαίο, εσύ ειδικά όντας οπαδός του κιόλας, είναι ότι το BioShock είναι μια καταπληκτική gaming εμπειρία και έχει έναν απίστευτο κόσμο με μια εξαιρετική μυθολογία. Υπάρχει μια λεπτομερής μυθολογία, ιστορία και backstory που είναι φανταστικά. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δημιουργήσεις έναν χαρακτήρα, σωστά; Οπότε θέλαμε να αφιερώσουμε χρόνο για να διασφαλίσουμε ότι θα το πετύχουμε, θα δουλέψουμε στη μυθολογία και θα μείνουμε πιστοί στο πνεύμα του παιχνιδιού, όπως ακριβώς και στην προσαρμογή ενός βιβλίου. Νομίζω ότι πραγματικά τα καταφέραμε".