Σε τι στάδιο βρίσκεται η BioShock ταινία του Netflix;

Τελικά πόσο μακριά είναι από το να ξεκινήσει η παραγωγή της;
09 Νοεμβρίου 2023 17:43
Σε τι στάδιο βρίσκεται η BioShock ταινία του Netflix;

Το Netflix μίλησε μετά από αρκετό καιρό για ένα πολύ μεγάλο project που ετοιμάζει, το οποίο είναι βασισμένο σε μία επιτυχημένη gaming σειρά. Ο λόγος γίνεται για τη μεταφορά του BioShock που ακούμε εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο.

Τώρα που η απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ ολοκληρώθηκε και πλέον η κάθε ταινία ξεκινάει να μπει και πάλι στα πλατό, ο Scott Stuber που είναι επικεφαλής για τις ταινίες του Netflix, μίλησε στο Collider στο grand reopening του American Cinematheque στο The Egyptian Theatre Hollywood. Εκείνος έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το BioShock και όπως όλα δείχνουν, η υπηρεσία περιμένει ακόμα να παραλάβει το σενάριο.

Ξέρεις, όσον αφορά το BioShock, περιμένουμε το σενάριο. Είμαστε σε αυτή τη φάση. Η απεργία μας καθυστέρησε λιγάκι. Όχι μόνο αυτό (το BioShock), αλλά και το Gears of War. Όσον αφορά το Gears of War, ήμουν παραγωγός -όταν ήμουν μόνο παραγωγός-, έτσι, το να το φέρω ήταν υπέροχο ειδικά που βρέθηκα ξανά με τα παιδιά της Microsoft. Έτσι λοιπόν, αυτά τα δύο πράγματα είναι πολύ μεγάλα και φιλόδοξα.

Υπάρχει τεράστιο κοινό. Όπως γνωρίζετε, τέτοιου είδους μέσο ψυχαγωγίας, δεν μεταφράζεται πάντα, και ιστορικά, ως βιομηχανία, το έχουμε μπερδέψει αρκετά, αλλά και τα δύο παιχνίδια έχουν πολύ πλούσιους κόσμους, έχουν πολύ καλούς χαρακτήρες, επομένως είναι πολύ φυσικές οι μεταβάσεις τους στην οθόνη.

Όπως όλα δείχνουν, βρισκόμαστε αρκετά μακριά μέχρι να ξεκινήσουν οι παραγωγές των δύο ταινιών, ενώ για το BioShock, το Netflix δεν έχει καν στα χέρια του ολοκληρωμένο το σενάριο.

Όταν κάνεις τέτοια projects πρέπει να βεβαιωθείς ότι η βάση των fans είναι καλή σωστά; Επομένως εργάζεσαι με τους δημιουργός και τις ομάδες που κάνουν αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε επεξεργαστεί πολλά από αυτά και τώρα έχουμε σπουδαίους σεναριογράφους και αισθάνομαι ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, ειδικά μόλις λάβουμε τα drafts.

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι η παραγωγή του Netflix θα επικεντρωθεί στο να διασκευάσει το πρώτο παιχνίδι του 2007.