Αυτά είναι τα τρία καλύτερα The Legend of Zelda

Όπως τα διάλεξε ο παραγωγός της σειράς Eiji Aonuma
23 Φεβρουαρίου 2017 13:25
Αυτά είναι τα τρία καλύτερα The Legend of Zelda

Ο Eiji Aonuma είναι ο παραγωγός του The Legend of Zelda: Breath of the Wild και εργάζεται στην σειρά από το Ocarina of Time του 1998, έχοντας εργαστεί ως director σε μερικά από τα πιο θρυλικά παιχνίδια της σειράς, την οποία έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό στο σύνολο της.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Game Informer, ο Ιάπωνας δημιουργός ανέφερε τα τρία του αγαπημένα του Zelda και αυτό που θεωρεί πως είναι το πιο υποτιμημένο. Εδώ θα βρείτε ολόκληρη την συνέντευξή του, ενώ παρακάτω ακολουθεί η προσωπική του λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς.

3: Twilight Princess - "Το Twilight Princess, επειδή ήθελα να δημιουργήσω κάτι καλύτερο από το Ocarina."

2: Ocarina of Time - "Το Ocarina of Time είναι το παιχνίδι που μου έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσω έναν 3D κόσμο"

1: Phantom Hourglass - "Το πρώτο είναι ένα παιχνίδι που αρέσει και στην γυναίκα μου, είναι το Phantom Hourglass. Αυτό είναι το δικό μου νούμερο ένα. Όταν ανάπτυξα το Twilight Princess, είχα σκοπό να δημιουργήσω κάτι καλύτερο από το Ocarina. Αλλά μετά αυτό ήταν το παιχνίδι που πρότεινα ως ένα νέο είδος gameplay, και εργάστηκα ως παραγωγός αυτού του παιχνιδιού για πρώτη μου φορά, οπότε έχω πολύ έντονα συναισθήματα για αυτό."

Το πιο υποτιμημένο Zelda - "Το The Legend of Zelda: Tri Force Heroes. Ήθελα του παίκτες να παίξουν λίγο περισσότερο από αυτό παιχνίδι και να λάβουν αυτή την εμπειρία. Το αγαπώ αυτό το παιχνίδι."

Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild αναμένεται στις 3 Μαρτίου για τα Nintendo Switch και Wii U.