Spencer: "Το 2017 θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές του Xbox"

Μεγάλες υποσχέσεις από το αφεντικό του Xbox
19 Φεβρουαρίου 2017 15:57
Spencer:

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox στη Microsoft, με αφορμή την κυκλοφορία του Halo Wars 2 ανάρτησε ένα "γράμμα" προς την κοινότητα του Xbox, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το 2017 θα είναι από τις καλύτερες χρονιές που υπήρξαν ποτέ για τους Xbox gamers. Ολόκληρη την δημοσίευσή του θα την βρείτε εδώ.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά ενδιαφέροντα αποσπάσματα μεταφρασμένα από εμάς.

Το 2017 φαίνεται πως θα είναι μια από τις πιο συναρπαστικές χρονιές που υπήρξε ποτέ για τους Xbox gamers. Προετοιμαζόμαστε να κυκλοφορήσουμε την πιο δυνατή κονσόλα που φτιάχτηκε ποτέ στο τέλος του έτους, το Project Scorpio, μαζί με μια ποικιλόμορφη γκάμα παιχνιδιών. Στην πραγματικότητα, φέτος έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε ακόμη περισσότερα αποκλειστικά παιχνίδια τόσο για το Xbox One όσο και για τα Windows 10, σε σύγκριση με το 2016. Ήμουν περήφανος για το first party lineup μας το 2016 και είμαι αισιόδοξος για ένα ακόμη μεγαλύτερο και πιο διαφοροποιημένο first-party lineup το 2017, ξεκινώντας με την κυκλοφορία του Halo Wars 2.

Στην συνέχεια μιλά για τα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox μέσα στο 2017, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδεχομένως μας επιφυλάσσει εκπλήξεις για την E3 2017.

Οι συνεργάτες μας σε στούντιο όπως η Rare, η Undead Labs και οι Sumo Digital/Reagent Games εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν αποκλειστικά παιχνίδια για το Xbox One και τα Windows 10 αυτό το χρόνο, από νέα IP όπως το Sea of Thieves μέχρι εξ’ ολοκλήρου νέα κεφάλαια σε αγαπημένα franchises όπως τα State of Decay 2 και Crackdown 3. Το Sea of Thieves προς το παρόν βρίσκεται σε technical alpha και ακολουθεί μια μέθοδο ανάπτυξης βασισμένη στην κοινότητα που αφήνει τους παίκτες να συμμετέχουν ενεργά στην διαδικασία. Τα State of Decay 2 και Crackdown 3 δείχνουν και παίζουν ωραία. Φυσικά, θα έχουμε περισσότερα για εσάς στην E3 2017 τον Ιούνιο.

Παράλληλα, ο Spencer παραχώρησε και μια βίντεο συνέντευξη που μιλά για το Xbox Play Anywhere, τονίζοντας πως στο μέλλον θα υπάρξουν και πλήρως αποκλειστικά παιχνίδια για τις κονσόλες που δεν θα έρθουν στα PC και τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν μόνο στα Windows 10 και δεν θα έρθουν στις κονσόλες. Μάλιστα ξανά κάνει λόγο για τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η εταιρία για την E3 2017. Η συνέντευξη του ξεκινά από το 1:15:35 του παρακάτω βίντεο.

 

 

Τέλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Spencer τόνισε πως είναι πολύ αισιόδοξος για το show που έχει ετοιμάσει η Microsoft για την E3, έκανε γνωστό πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να μιλήσει με τους publishers της χώρας και αναφέρθηκε ξανά στο Project Scorpio.

Τα σχετικά tweets του ακολουθούν παρακάτω.