Resident Evil 7: Δωρεάν η PC έκδοση του με κάθε Xbox One αντίτυπο

Ως μέρος του Xbox Play Anywhere προγράμματος
19 Ιανουαρίου 2017 12:35
Resident Evil 7: Δωρεάν η PC έκδοση του με κάθε Xbox One αντίτυπο

Όπως έκανε γνωστό ο υπεύθυνος για το Xbox στην Microsoft, Phil Spencer, το Resident Evil VII θα αποτελεί μέρος του Xbox Play Anywhere προγράμματος. Αυτό σημαίνει πως όποιος προμηθευτεί την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για το Xbox One θα πάρει δωρεάν το παιχνίδι για τα Windows 10. Ομοίως, όποιος προμηθευτεί την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για τα Windows 10 θα πάρει δωρεάν το παιχνίδι για το Xbox One.

Πέρα από το cross-buy, το παιχνίδι θα υποστηρίζει και cross-save που σημαίνει ότι η πρόοδος θα είναι κοινή και για τις δύο εκδόσεις. Για παράδειγμα αν έχετε ξεκινήσει το παιχνίδι στην κονσόλα σας, θα μπορείτε να συνεχίσετε ακριβώς από εκεί που το αφήσατε στον υπολογιστή σας και το αντίστροφο. Η Windows 10 έκδοση θα έχει φυσικά Xbox achievements και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που παρέχει η πλατφόρμα.

Για την ιστορία, πρόκειται για το πρώτο third-party παιχνίδι που συμμετέχει στο Xbox Play Anywhere, αν δεν λάβουμε υπόψιν τους indie τίτλους. Μέχρι στιγμής κυρίως παιχνίδια της Microsoft, όπως τα Gears of War 4 και Forza Horizon 3 υποστήριζαν το πρόγραμμα.

Το Resident Evil 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου για το Xbox One και τα Windows 10 ως Xbox Play Anywhere τίτλος, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το PlayStation 4, με υποστήριξη για τα PS4 Pro και PS VR.