Hello Games: "Το No Man's Sky ήταν ένα λάθος"

Σε σύγχυση η ομάδα ανάπτυξης από ένα hack στον server
28 Οκτωβρίου 2016 14:40
Hello Games:

Ένα πολύ περίεργο σενάριο εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες με τη Hello Games και το No Man's Sky. Αρχικά, δόθηκε η εντύπωση πως ο Sean Murray, δημιουργός του τίτλου και υπεύθυνος της ομάδας ανάπτυξης, ανάρτησε μέσω του Twitter της Hello Games, το μήνυμα: "To No Man's Sky ήταν ένα λάθος".

To εν λόγω tweet αργότερα διεγράφη και το account τέθηκε σε private mode. Σε emails του στο Polygon ο Murray έγραφε "Το Tweet είναι από εμένα, αλλά κάποιος από την ομάδα το κατέβασε. Δεν συνεργαζόμαστε καλά." Αυτό ήταν παράξενο μιας και ο Murray δεν έχει απαντήσει σε emails, τηλεφωνήματα και μηνύματα και δεν έχει χρησιμοποιήσει το μέχρι πρότινος ενεργό Twitter λογαριασμό του από τις 18 Αυγούστου. 

Λίγες ώρες μετά τα Mashable και Forbes μετέδιδαν πως ο Sean Murray τους είπε πως το tweet προήρθε από έναν αγανακτισμένο υπάλληλο και πως προσπαθούν να λύσουν εσωτερικά το πρόβλημα. Λίγο αργότερα, ο ίδιος μέσω του Twitter του ανακοίνωσε πως η όλη υπόθεση ήταν αποτέλεσμα ενός hack στο server της εταιρίας. 

Το θέμα όμως φαίνεται να μην έχει λήξει και η σύγχυση εντείνεται, καθώς μέχρι και την ώρα ανάρτησης του άρθρου, ο λογαριασμός του Murray ανάρτησε το εξής: 

Θα ενημερώσουμε την είδηση όσο η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.