Alan Wake 2: "Η Remedy πρέπει να θέλει να το κάνει"

Ο Phil Spencer δίνει τη δική του σκοπιά για το πολυπόθητο sequel
26 Οκτωβρίου 2016 09:27
Alan Wake 2:

Πολλοί αναρωτιούνται αν θα υπάρξει ποτέ το Alan Wake 2. Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, έδωσε τη δική του οπτική γωνία στο θέμα του πολυπόθητου sequel λέγοντας επί της ουσίας πως η μπάλα βρίσκεται στη μεριά της Remedy Entertainment. Σε ερώτηση του Stevivor για το "τι θα έπρεπε να γίνει για να δούμε το Alan Wake 2 στα Xbox One και Windows PC" ο Spencer ανταποκρίθηκε:

Πως να το θέσω αυτό; Λοιπόν, η developer.. η developer πρέπει να θέλει να κάνει το παιχνίδι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εκείνη τη στιγμή ο PR βοηθός του Spencer διέκοψε τον ίδιο και τη συνέντευξη. Την άνοιξη του 2015 ο Sam Lake είχε αποκαλύψει την αδιαφορία της Microsoft για το πρωτότυπο του Alan Wake 2, ενώ λίγους μήνες μετά σε συνέντευξη του στο GameInformer απάντησε ξεκάθαρα "ναι" στο εάν ποτέ θα παίξουμε το sequel. 

Από ότι φαίνεται η Microsoft έχει δώσει το πράσινο φως στη Remedy για το Alan Wake 2, απλά η Remedy πρέπει να στρωθεί και να το κάνει. Τον τελευταίο καιρό όμως είναι απασχολημένη με άλλα projects. Το ένα από αυτά είναι το Crossfire 2 και το δεύτερο... είναι ακόμη άγνωστο και ελπίζουμε πως είναι το Alan Wake 2