Ανακοινώθηκε το Wasteland 3

Multiplayer για πρώτη φορά στη σειρά
28 Σεπτεμβρίου 2016 22:04
Ανακοινώθηκε το Wasteland 3

Στην ανακοίνωση του Wasteland 3 προχώρησε η inXile και αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θα περιμένουμε 20 χρόνια για την κυκλοφορία ενός sequel της σειράς. Η ομάδα ανάπτυξης σκοπεύει να ξεκινήσει μια crowdfunding καμπάνια μέσα από την ιστοσελίδα Fig στις 5 Οκτωβρίου, με στόχο την χρηματοδότηση του τίτλου, όπως ακριβώς έγινε με το Wasteland 2 μέσω του Kickstarter. Το ποσό που θα ζητήσει θα αγγίξει τα 2.75 εκατομμύρια, ενώ το λιγότερο που θα μπορεί να επενδύσει κάποιος θα είναι τα €1000. Φυσικά, όποιος επιθυμεί απλά την υποστήριξη του project, θα μπορεί να προσφέρει το ποσό που θέλει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Wasteland 3 θα ακολουθεί τις περιπέτειες ενός επιζών από την Team November, μια ομάδα από Rangers στο Colorado. Το τρίτο κεφάλαιο αναμένεται να έχει για πρώτη φορά multiplayer, κάτι που σημαίνει πως θα μπορείτε να βιώσετε το campaign με έναν φίλο σας.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Wasteland, πρόκειται για μια post-apocalyptic RPG-strategy σειρά και υπήρξε μεγάλη επιρροή για τους δημιουργούς του Fallout. Το Wasteland 3 αναμένεται για PC, Mac, Linux, PlayStation 4 και Xbox One.