Καθυστερεί το Wasteland 3

Εξαιτίας του κορωνοϊού
01 Απριλίου 2020 16:12
Καθυστερεί το Wasteland 3

Εκατομμύρια άνθρωποι σχεδόν σε όλες τις χώρες του πλανήτη είναι κλεισμένοι αυτή τη στιγμή στα σπίτια τους για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19. Αυτό αναμενόμενα έχει επηρεάσει και πολλά gaming στούντιο, τα οποία αναγκάζονται να δουλεύουν εξ’ αποστάσεως. Μια από αυτές της ομάδες είναι η InXile Entertainment, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την κυκλοφορία του Wasteland 3.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου για τα PS4, Xbox One και PC, ωστόσο η νέα αυτή παγκόσμια πραγματικότητα ανάγκασε την ομάδα να καθυστερήσει τον τίτλο. Το σκληροπυρηνικός RPG αναμένεται πλέον στις 28 Αυγούστου.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη σχετική ανακοίνωση του στούντιο.

Όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες εταιρείες, πριν μερικές εβδομάδες και εμείς μεταφερθήκαμε σε ένα περιβάλλον εργασίας από το σπίτι. Αυτό φυσικά δημιούργησε προκλήσεις που πολλοί από εμάς σε όλο τον κόσμο έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την τόσο θετική ανταπόκριση του κόσμου για την Beta του Wasteland 3, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι με αυτές τις νέες προκλήσεις η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα επηρεαστεί.

Είμαστε σε καλή θέση με την Microsoft και την Deep Silver να μας βοηθούν, να κάνουμε πραγματικότητα την επιθυμία μας το παιχνίδι να κυκλοφορήσει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και η προσθήκη μερικών επιπλέον μηνών θα εξασφαλίσει πως αυτό είναι ένα εξαιρετικό προϊόν από την πρώτη μέρα. Με αυτά, λοιπόν, η κυκλοφορία του Wasteland 3 είναι πλέον προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου του 2020.

Παρακάτω θα βρείτε τόσο το σχετικό tweet, όσο και το πιο πρόσφατο trailer του παιχνιδιού.