Nintendo:

Η απάντηση του Reggie Fils-Aime στο
17 Ιουνίου 2016 06:15
Nintendo:

Δηλώσεις που φέρνουν ένα δυνατό deja vu στους fans της Nintendo έκανε ο Reggie Fils-Aime, η οποία θα απογοητεύσει μάλλον όσους περιμένουν ένα δυνατό σε ιπποδύναμη NX. Μιλώντας σε συνέντευξη του στο Bloomberg, ο πρόεδρος της Nintendo of America, ερωτήθηκε από την δημοσιογράφο πως θα ανταγωνιστεί το Nintendo NX τις επόμενες κονσόλες των Sony (PS4 Neo) και Microsoft (Project Scorpio) και η απάντηση του ήταν η εξής:

Ξέρετε για εμάς δεν μετράνε τα specs, δεν μετράνε τα teraflops, δεν μετράει η ιπποδύναμη μια συγκεκριμένης κονσόλας. Για εμάς μετράει το περιεχόμενο. Η Nintendo είναι μια εταιρία που εστιάζει στο περιεχόμενο. Φτιάχνουμε ψυχαγωγία που φέρνει χαμόγελα στους ανθρώπους. Οπότε όσον αφορά εμάς, εστιάζουμε στο να φέρουμε την καλύτερη δυνατή ψυχαγωγία μας, τόσο στο Wii U όσο και στο NX μελλοντικά. Οπότε οτιδήποτε και αν κάνουν οι Microsoft και Sony όσον αφορά τη συζήτηση γύρω από τα νέα συστήματα, αυτό είναι κάτι για το οποίο θα καυγαδίσουν μεταξύ τους σε εκείνον τον 'κόκκινο ωκεανό', καθώς εμείς πρέπει να σιγουρέψουμε πως φέρνουμε το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο μας.

Η συνέντευξη του Reggie υπάρχει ολόκληρη εδώ από το 32:00 και μετά και το επίμαχο σημείο θα το βρείτε στο παρακάτω βίντεο.