Το νέο Xbox One S είναι επίσημο στα $299 [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Μικρότερο, λεπτότερο και έρχεται αυτόν τον Αύγουστο
13 Ιουνίου 2016 16:26
Το νέο Xbox One S είναι επίσημο στα $299 [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

H νέα Xbox One S κονσόλα επισημοποιήθηκε από τη Microsoft, δια στόματος Phil Spencer, ξεκινώντας έτσι δυναμικά την Press Conference της. Πρόκειται για μια 40% μικρότερη κονσόλα, η οποία είναι λευκού χρώματος και δεν φέρει πλέον power brick. Το μέγεθος του σκληρού της δίσκου ανέρχεται στα 2TB και υποστηρίζει κανονικά την αναπαραγωγή 4K Ultra HD Video, High Dynamic Range δυνατότητες στα παιχνίδια και σε ταινίες και φέρει IR blaster. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα επίσης λευκό, βελτιωμένο χειριστήριο με textured grips, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί πλέον και σε κάθετη διάταξη, με ένα ειδικό stand.

Το νέο λεπτότερο και μικρότερο Xbox One S έρχεται αυτόν τον Αύγουστο με τιμή που ξεκινάει από τα $299. Ακολουθεί το trailer της παρουσίασης του νέου μοντέλου του Xbox One. 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:35] Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι τιμές και τα SKUs του Xbox One S. Το 2TB μοντέλο θα έρθει στις αρχές Αυγούστου με τιμή €399, το 1TB μοντέλο στα €349 και το 500GB στα €299. Τέλος, το vertical stand της νέας κονσόλας θα κοστίζει €20.