Tο Forza Horizon 3 είναι γεγονός με ένα υψηλών ταχυτήτων trailer

Δείτε επίσης ζωντανό gameplay demo μεταξύ Xbox One S και Windows 10 PC
13 Ιουνίου 2016 16:48
Tο Forza Horizon 3 είναι γεγονός με ένα υψηλών ταχυτήτων trailer

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:48] Το Forza Horizon 3 της Playground Games ανακοινώθηκε επίσημα στην συνέντευξη Τύπου της Microsoft, με ένα επίσημο E3 trailer. Μάλιστα έγινε επίδειξη ζωντανού gameplay στην σκηνή, δείχνοντας τις cross-play δυνατότητες σε Xbox One S (όπου έτρεχε με HDR) και Windows 10 PC. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν παρακάτω απλά επιβεβαιώθηκαν και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω, μαζί με το άκρως εντυπωσιακό stage demo.

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την συνέντευξη Τύπου της Microsoft για την E3 2016 και οι διαρροές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το NerdLeaks, υπεύθυνο για πολλές από τις διαρροές των τελευταίων ημερών, δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες για το Forza Horizon 3 και μια εικόνα από το παιχνίδι.

Το Forza Horizon 3 αναπτύσσεται από την Playground Games και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου του 2016 για τα Xbox One και Windows 10. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες λεπτομέρειες.

  • Η Lamborghini Centenario θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του τίτλου
  • Το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στην Αυστραλία και θα έχει τον μεγαλύτερο ανοιχτό κόσμο που έφτιαξε ποτέ το στούντιο, με πολλά διαφορετικά είδη terrain.
  • Θα έχει το μεγαλύτερο roster αυτοκινήτων στη σειρά Horizon
  • Θα έχει campaign co-op 4 παικτών
  • Driveatars
  • Το πιο κοινωνικό Forza όλων των εποχών