Gameplay από το Bloodborne

Κατευθείαν από την ειδική παρουσίαση για τον Τύπο
12 Ιουνίου 2014 02:33
Gameplay από το Bloodborne

Ξέρουμε ήδη ότι το Bloodborne είναι ο πνευματικός διάδοχος του Demon's Souls και από τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Μέχρι στιγμής όμως δεν είχαμε δει πραγματική δράση από τον σκοτεινό τίτλο της From Software με υπεύθυνο τον Hidetaka Miyazaki. Ευτυχώς, ένας δημοσιογράφος που παρευρέθηκε στο booth της From Software κατέγραψε αρκετές διαφωτιστικές σκηνές από τον άκρως αναμενόμενο τίτλο του PS4 που καταφθάνει το 2015 και μπορείτε να τις δείτε στο παρακάτω video.

Το Bloodborne αναπτύσσεται από τη From Software σε συνεργασία με τo Sony Japan Studio. Αρκετές ομοιότητες θα κουβαλά το σύστημα μάχης με το Demon's Souls, θα έχει τον παθητικό στυλ παιχνιδιού τύπου "αναμονής-ασπίδα-χτύπημα", όμως με έναν πιο επιθετικό τρόπο που περιλαμβάνει και όπλα, τα οποία όμως θα έχουν δυσεύρετα πυρομαχικά και λειτουργούν αποτελεσματικά μόνο από πολυ κοντινή απόσταση.

Όσον αφορά τη πλοκή, το Bloodborne "εκτυλίσσεται στην αρχαία πόλη ονόματι Yharnam όπου για χρόνια είναι το "κέντρο θεραπείας" απελπισμένων και καταπονημένων ανθρώπων, αφού φημίζεται πως εκεί βρίσκεται μια παλιά συνταγή για ένα φάρμακο που θα τους γιατρέψει από την επιδημία. Όσοι δεν γιατρεύτηκαν κατέληξαν να μεταμορφώνονται επικίνδυνα πλάσματα. Οι σκοτεινοί δρόμοι της Yharnam κατακλύζονται από σατανικά πλάσματα και ως ο κεντρικός χαρακτήρας θα πρέπει να διανύσετε κάθε σπιθαμή της Yharnam ώστε να βρείτε την θεραπεία. Ο θάνατος, η δυστυχία και η παράνοια παραμονεύουν σε κάθε σοκάκι αυτού του κόσμου".

 

Tags: