Η Ubisoft θα παρουσιάσει ένα νέο VR παιχνίδι στην Ε3 2016

Πρόκειται για ένα υποσχόμενο ΑΑΑ IP
13 Μαΐου 2016 05:00
Η Ubisoft θα παρουσιάσει ένα νέο VR παιχνίδι στην Ε3 2016

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των μετόχων της Ubisoft για το οικονομικό έτος της, ο CEO του γαλλικού κολοσσού, Yves Guillemot, μίλησε για την περίπτωση του Virtual Reality και την θέση του σε αυτό. Ακολουθεί το συγκεκριμένο απόσπασμα από τα λόγια του επικεφαλής της Ubisoft: 

Συνεχίζουμε να έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον για το VR. Πρόκειται να λανσάρουμε κάποια παιχνίδια φέτος. Δεν περιμένουμε να φέρουν μεγάλα έσοδα. Έχουμε όμως καλές εμπειρίες εκεί και θα πιάσουμε προ εκπλήξεως το κοινό στην E3, όπου θα ανακοινώσουμε ένα νέο τίτλο που είναι υποσχόμενος.

Δεν παρέλειψε, επίσης, να εγκωμιάσει τη Sony για την δουλειά της στον τομέα του VR:

Ναι, λοιπόν, το VR έρχεται, είμαστε ευτυχείς που η Sony έχει κάνει καλή δουλειά στην παρουσίαση της νέας συσκευής του, το PlayStation VR, και βλέπουμε πως υπάρχει ένα καλό μομέντουμ, αλλά είμαστε πολύ πειθαρχημένοι απέναντι του και εμείς δεν θα ξοδέψουμε πάρα πολλούς πόρους πριν μεγαλώσει η αρκετά η εγκατεστημένη βάση. Αλλά μάθαμε πολλά αυτό το διάστημα και προσαρμόσαμε τις μηχανές μας, έτσι ώστε να μπορούν να είναι έτοιμες όταν απογειωθεί η συγκεκριμένη αγορά.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις μηχανές γραφικών της Ubisoft και πως θα χρησιμοποιηθούν στα VR παιχνίδια:

Χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό των δύο, δηλαδή δικές μας και third-party. προσαρμόζουμε επίσης τις μεγάλες μας μηχανές γραφικών στο VR, επειδή, ξέρετε έχουμε μεγάλες κόσμους και μεγάλα παιχνίδια, αλλά για να διασφαλίσουμε πως δεν ξοδεύουμε πολλά, κάνουμε χρήση κάποιων μηχανών που είναι έτοιμες και ήδη προσαρμοσμένες στο VR, ώστε να φέρουμε γρήγορα το περιεχόμενο στην αγορά.