Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Η Microsoft δεν ήθελε να πουλήσει το Fable

Και έτσι η Lionhead δεν βρήκε αγοραστή

Θέμης Μπολτσής
Θέμης Μπολτσής

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Η Microsoft δεν ήθελε να πουλήσει το Fable

Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στο Kotaku, πολλές ήταν οι εταιρίες οι οποίες ενδιαφέρθηκαν για να εξαγοράσουν την Lionhead, μετά από την ανακοίνωση του κλεισίματος του ιστορικού βρετανικού στούντιο. Μεταξύ των υποψήφιων αγοραστών αναφέρεται πως συγκαταλέγονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, ωστόσο καμία εταιρία δεν κατάφερε τελικά να κλείσει κάποια συμφωνία.

Μάλιστα, η πηγή ισχυρίζεται πως η Microsoft δεν ήθελε να πουλήσει το IP του Fable μαζί με το στούντιο και έτσι απέρριψε προσφορές πολλών εκατομμυρίων. Πλέον, οι περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους έχουν απομακρυνθεί, καθώς κάτω υπό αυτές τις συνθήκες οποιοδήποτε νέο Fable παιχνίδι θα έπρεπε να δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο σε συνεργασία με την Microsoft.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Hub

Xbox

Xbox

Δες περισσότερα