Η EA δεν φοβάται την πιθανότητα των PS4 Neo και Xbox 1.5

Είναι προετοιμασμένη με την Frostbite Engine
11 Μαΐου 2016 08:47
Η EA δεν φοβάται την πιθανότητα των PS4 Neo και Xbox 1.5

Ο Chief Financial Officer της Electronic Arts, Blake Jorgensen, κατά τη διάρκεια της οικονομικής συνεδρίασης της εταιρίας για το τελευταίο τρίμηνο, μίλησε σχετικά με το πως βλέπει η EA την άφιξη αναβαθμισμένων κονσολών στα μέσα της τρέχουσας γενιάς, όπως φημολογείται εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως, τόσο η Microsoft, όσο και η Sony αντιλαμβάνονται ότι το ζήτημα της συμβατότητας είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους καταναλωτές και μάλιστα η Microsoft το απέδειξε αυτό με το Xbox One Backwards Compatibility. Επιπλέον, τόνισε πως η EA δε φοβάται, ούτε ανησυχεί ιδιαίτερα από την προοπτική των PS4 Neo και Xbox 1.5, καθώς η εταιρία σταδιακά μεταφέρεται στη χρήση αποκλειστικά μιας μηχανής, της Frostbite Engine, η οποία μπορεί να μεταφερθεί σε οποιαδήποτε εξέλιξη ή αναβάθμιση των δύο πλατφορμών.

Τέλος, το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας είναι “πολύ πιο ποικιλόμορφο πλέον" από ό,τι στο παρελθόν και έτσι η έννοια των κύκλων των κονσολών γίνεται "λιγότερο σχετική" με την ικανότητά της να παράγει έσοδα.