Σταματά η παραγωγή του Xbox 360

Τέλος εποχής για την κονσόλα της Microsoft
20 Απριλίου 2016 16:00
Σταματά η παραγωγή του Xbox 360

Μέσα από το Xbox Wire, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, ανακοίνωσε πως η παραγωγή νέων Xbox 360 κονσολών έχει πλέον σταματήσει, εξαιτίας των θεμάτων που προκύπτουν από την κατασκευή ενός προϊόντος που υπάρχει εδώ και μια δεκαετία. Ολόκληρο το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Spencer προς την κονσόλα μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ, ενώ μερικά σημαντικά σημεία για τους κατόχους Xbox 360 ακολουθούν παρακάτω μεταφρασμένα από εμάς.

  • Οι κάτοχοι Xbox 360 θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Xbox Live για την κονσόλα τους, όπως το online multiplayer, τα parties, τη πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν καθημερινά, τα Games with Gold και Deals with Gold.
  • Οι servers του Xbox Live που υποστηρίζουν υπηρεσίες του Xbox 360 θα συνεχίσουν να είναι online και ενεργοί. Όλοι ο φίλοι του Xbox 360 μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με την πλήρη υποστήριξη του Xbox Live.
  • Οι gamers θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίζουν να αγοράζουν τα περισσότερα από 4,000 παιχνίδια του Xbox 360 και αξεσουάρ για την κονσόλα, από όλα τα καταστήματα που έχουν διαθέσιμο stock.
  • Το xbox.com/support θα παρέχει υποστήριξη για κάθε Xbox 360.
  • Οι κάτοχοι Xbox One θα μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα διαθέσιμα Xbox 360 παιχνίδια μέσα από το Xbox One Backward Compatibility, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.