Υβρίδιο παιχνιδιού και ταινίας το νέο project του Ken Levine

Η επόμενη στάση για τον πατέρα των BioShock
18 Απριλίου 2016 15:13
Υβρίδιο παιχνιδιού και ταινίας το νέο project του Ken Levine

Ο βραβευμένος δημιουργός της σειράς BioShock και των Thief: The Dark Project και System Shock 2, Ken Levine, έκανε επιτέλους γνωστό το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του. Έτσι, ο Αμερικάνος δημιουργός θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο μιας διαδραστικής live-action ταινίας με τίτλο The Twilight Zone.

 

Η ταινία-παιχνίδι θα βασίζεται στη γνωστή ομώνυμη sci-fi ανθολογία και θα έχει την ιδιαιτερότητα πως θα επιτρέπει στους θεατές να αποφασίσουν τι θα κάνουν οι χαρακτήρες, οδηγώντας έτσι σε μια ανατροπή στο τέλος. Αυτό θα γίνει πραγματικότητα χάρις την τεχνολογία της εταιρίας Interlude, με την οποία συνεργάζεται ο Levine. Τέλος, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα όσα είχε να πει για το νέο δημιούργημα του ο Levine, ενώ περισσότερες πληροφορίες για αυτό θα βρείτε εδώ.

“Το The Twilight Zone θα εξερευνά τον χώρο μεταξύ των ταινιών και των παιχνιδιών.”

“Παίζοντας τα παιχνίδια μου, πιθανώς μπορείτε να καταλάβετε πως το Twilight Zone είναι κάτι με το οποίο μεγάλωσα. Έχουν να κάνουν με μια ευρύτερη αλήθεια. Είναι έργα που αφορούν την ηθική, παραμύθια, τα οποία συχνά μιλούν για έναν χαρακτήρα ο οποίος βιώνει μια εμπειρία καθοριστικής σημασίας για την ζωή του, αλλά ταυτόχρονα μιλούν και για ένα μεγαλύτερο ζήτημα της ανθρώπινης κατάστασης. Δεν νομίζω πως ο [Rod] Serling, εξ’ αρχής, έθεσε ως στόχο να γίνει συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας. Αλλά, διαπίστωσε ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό μέσο για να κάνει μια αλληγορία."