Microtransactions στο Gears of War 4

Χωρίς όμως να επηρεάζουν αρνητικά τον τομέα του gameplay
15 Απριλίου 2016 07:49
Microtransactions στο Gears of War 4

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Coalition, το άκρως αναμενόμενο Gears of War 4 θα περιλαμβάνει microtransactions, με τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε πληθώρα από cosmetics αντικείμενα. Οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν κάρτες με διάφορα επίπεδα σπανιότητας, που θα προσφέρουν και αισθητικές αλλαγές μέσα στο παιχνίδι. Σε συνέντευξη του με το GameSpot, ο επικεφαλής του στούντιο, Rod Fergusson, δήλωσε πως κανένα από τα εν λόγω αντικείμενα θα επηρεάσει τον τομέα του gameplay.

"Νιώθω πως αυτό το πρότυπο των καρτών είναι πραγματικά σαφές για να κατανοηθεί ως collectible, όπως η δυνατότητα να συλλέγεις πράγματα. Είχαμε skins για τα όπλα, skins για τους χαρακτήρες, επομένως η ιδέα να συλλέγεις κάρτες είναι κάτι που καταλαβαίνεται εύκολα".

Στην συνέχεια, ο Fergusson σύγκρινε το προαναφερθέν σύστημα με το δημοφιλές card game της Blizzard, Hearthstone και πρόσθεσε:

"Αυτό θεωρώ πως χρωστάμε στον παίκτη, αυτό το συναίσθημα που παίρνεις, σαν... Πιστεύω το Hearthstone είναι εξαιρετικό σε αυτό. Πιστεύω πως το ίδιο πράγμα προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς εδώ".

Όσοι ενδιαφέρεστε να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη, κάντε κλικ εδώ. Το Gears of War 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το Xbox One.