Φήμη: Ενδείξεις για νέο Xbox One hardware

Αναβαθμισμένη κονσόλα ή κάποια ‘slim’ έκδοση;
13 Απριλίου 2016 08:00
Φήμη: Ενδείξεις για νέο Xbox One hardware

Δύο καταχωρήσεις του Federal Communications Commission (FCC) εντοπίστηκαν από τον χρήστη του NeoGAF "Ekim" και αφήνουν να εννοηθεί πως ένα νέο Xbox ίσως βρίσκεται στον ορίζοντα και πιθανότατα θα ανακοινωθεί πολύ νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Η FCC είναι υπεύθυνη για την τεχνολογία μετάδοσης δεδομένων, που σημαίνει κάτι που χρησιμοποιεί την εν λόγω τεχνολογία πρέπει να εγκριθεί από τον οργανισμό. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ekim υποθέτει ότι έχουμε να κάνουμε με τον προσαρμογέα ασύρματου δικτύου μέσα σε κάποιο νέο Xbox One.

Συγκεκριμένα, η Microsoft έκανε τις καταχωρήσεις 1682 και 1683. Το ενδιαφέρον κομμάτι εντοπίζεται στο γεγονός πως η καταχώρηση 1683 έχει αναφορές στο "User Manual 1525",  με τον τωρινό ασύρματο αντάπτορα του Xbox One να έχει εντελώς συμπτωματικά αντίστοιχα τον κωδικό 1525. Το πιο πιθανό είναι να αφορά μία νέα έκδοση του Xbox One που απλά θα χρησιμοποιήσει το ίδιο safety manual που περιλαμβάνεται αυτή τη στιγμή με την κονσόλα.

Τέλος, η καταχώρηση 1682 δεν έχει αναφορές πουθενά, οπότε τα ενδεχόμενα η εταιρία να ετοιμάζει μία νέα, αναβαθμισμένη κονσόλα ή και κάποια ‘slim’ έκδοση του Xbox One είναι ανοιχτά. Βέβαια, για την ώρα όλα παραμένουν φήμες.