Φήμη: Η Microsoft ετοιμάζει το "Xbox NeXt" [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Την αναβαθμισμένη έκδοση του Xbox One
04 Απριλίου 2016 19:01
Φήμη: Η Microsoft ετοιμάζει το

Έχουν περάσει μόλις μερικές ημέρες από την στιγμή που ο Phil Spencer αναφέρθηκε εμμέσως σε κάποια αναβαθμισμένη έκδοση Xbox One και νέα στοιχεία υποδεικνύουν πως πράγματι η Microsoft εργάζεται σε κάτι νέο.

Συγκεκριμένα, ο Visual Disner Lead της ομάδας του Xbox ενημέρωσε το προφίλ του στην υπηρεσία LinkedIn, προσθέτοντας πως πέρα από τα Xbox 360, Xbox One και Xbox Smartglass, πλέον έχει εργαστεί και στο “Xbox NeXt”. Κατά πάσα πιθανότητα έχουμε να κάνουμε με κωδική ονομασία και αν όντως έχουμε να κάνουμε με νέα κονσόλα, αυτή δεν θα ονομάζεται έτσι.


Λαμβάνοντας υπόψιν τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, τις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών του Xbox και τις φήμες για τις αντίστοιχες κινήσεις της Sony, είναι εύκολο να υποθέσουμε πως ενδεχομένως έχουμε να κάνουμε με μια πιο ισχυρή κονσόλα, η οποία θα μπορεί για παράδειγμα να αναπαράγει 4K περιεχόμενο και παιχνίδια. Ωστόσο, για την ώρα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και έτσι έχουμε να κάνουμε απλά με φήμες.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 06/04 11:15]

Η Microsoft τοποθετήθηκε επισήμως επί του θέματος και κατέρριψε τις όποιες φήμες υπάρχουν λέγοντας τα εξής: "Το Xbox NeXt" ήταν μια ονομασία που χρησιμοποιούνταν εσωτερικά για μια ομάδα που δουλεύει στην κυκλοφορία του Xbox One και δεν σχετίζεται με κάποια μελλοντική κονσόλα."