Το Final Fantasy XV έρχεται και στο PC;

Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού μάς δίνει απαντήσεις
01 Απριλίου 2016 08:26
Το Final Fantasy XV έρχεται και στο PC;

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Final Fantasy XV να έχει πλέον αποκαλυφθεί, ξέρουμε πως ο τίτλος θα κάνει την εμφάνισή του αποκλειστικά στα PS4 και Xbox One και πολλοί αναρωτιούνται για μια μελλοντική κυκλοφορία και στο PC. Την απάντηση του έδωσε ο σκηνοθέτης τους παιχνιδιού, Hajime Tabata, ο οποίος δήλωσε πως ήταν αδύνατο για την ομάδα ανάπτυξης να δουλεύει ταυτόχρονα και στις τρεις πλατφόρμες.

Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού είπε στο Engadget:

"Δυστυχώς δεν ήμασταν σε θέση να αναπτύξουμε ταυτόχρονα και στο PC αλλά και στις κονσόλες το Final Fantasy XV. Έπρεπε να συγκεντρωθούμε στην έκδοση των κονσολών και ο στόχος μας ήταν να μεγιστοποιήσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τα πάντα για τις HD κονσόλες".

Στην συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε πως μόλις πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του παιχνιδιού στις κονσόλες, η εταιρία "θα ρίξει μία καλή ματιά και στο PC". Από ότι φαίνεται, η ίδια η εταιρία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο μεταφοράς του παιχνιδιού και στο PC. Τέλος, μετά το special event, μάθαμε πως το Final Fantasy XV αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για PS4 και Xbox One.