Όλα όσα είδαμε στο event του Final Fantasy XV

Βομβαρδισμός ανακοινώσεων για τον πολυαναμενόμενο τίτλο
31 Μαρτίου 2016 07:46
Όλα όσα είδαμε στο event του Final Fantasy XV

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, σήμερα τα ξημερώματα έλαβε χώρα το special event της Square Enix με πρωταγωνιστή το Final Fantasy XV. Στο εν λόγω event, η εταιρία αποκάλυψε πληθώρα πληροφοριών για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο. Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά όλα όσα αποκαλύφθηκαν στο event.

Αρχικά έχουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους αποκλειστικά για PlayStation 4 και Xbox One. Ο τίτλος θα περιλαμβάνει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιαπωνικά. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η επίσημη αποκάλυψη του theme song του παιχνιδιού, το οποίο είναι μία διαφορετική έκδοση του κλασικού "Stand By Me" από την Florence + the Machine.

Ακόμη, τα ευχάριστα νέα δε σταματούν εδώ, διότι η εταιρία για να μας κάνει να γνωρίσουμε καλύτερα τους χαρακτήρες του παιχνιδιού ανακοίνωσε μία σύντομη anime σειρά 5 επεισοδίων, μέσω της οποίας θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για το Noctis και τους φίλους του που τον συντροφεύουν στο ταξίδι του. Τα πέντε επεισόδια θα διατεθούν νωρίτερα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, με το πρώτο να έχει ήδη δημοσιευτεί στο YouTube. Παρακάτω θα βρείτε και το αντίστοιχο trailer ανακοίνωσης του anime.

Σαν να μην έφτανε το anime, η Square Enix μαζί με την Sony Pictures Home Entertainment ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για μία νέα CG ταινία της οποίας τα γεγονότα θα ακολουθούν τον πατέρα του Noctis, King Regis και της ηρωίδας, Lunafreya, καθώς ο ίδιος ο Noctis μαζί με τους φίλους του έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους. Για να πραγματοποιηθεί η ταινία, το τιμόνι του παραγωγού έχει ο Hajime Tabata με σκηνοθέτη τον Takeshi Nozue, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Takashi Hasegawa. Τέλος, το μουσικό κομμάτι συνέθεσε ο John Graham και το Main Theme η Yoko Shimomoura.

Όπως είναι γνωστό, το Final Fantasy XV θα αποτελεί ένα χαοτικό open-world παιχνίδι με αμέτρητες δραστηριότητες στις οποίες ο παίκτης θα μπορεί να αναλώσει το χρόνο του. Σε μία διαφορετική της πινελιά, η εταιρία παρουσίασε ένα mini game ονόματι Justice Monsters Five, το οποίο θα διατεθεί για όλες τις iOS και Android συσκευές, όπως επίσης και στα Windows 10 ως δωρεάν download πριν την κυκλοφορία του ίδιου του παιχνιδιού.

Όπως θυμάστε μετά τη διαρροή των πληροφοριών, έγινε γνωστό πως η Square Enix θα διαθέσει και ένα δωρεάν demo στο οποίο θα πάρουμε τον έλεγχο του Noctis σε μικρότερη ηλικία.Το εν λόγω demo φέρει την ονομασία "Final Fantasy XV Platinum Demo" και βρίσκεται από σήμερα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα του PlayStation 4 και Xbox One. Να σημειωθεί, πως όσοι ολοκληρώσετε το παραπάνω demo, θα πάρετε ως δώρο το Carbuncle summon DLC μόλις πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Πλησιάζοντας προς το τέλος, ανακοινώθηκαν και οι τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού μαζί με τα περιεχόμενά τους. Πρώτα έχουμε την "Day One Edition" με τιμή στα $59.99 και θα περιλαμβάνει:

  • Ένα αντίτυπο του παιχνιδιού
  • Bonus περιεχόμενο: "Masamune" όπλο
  • Xbox Store Pre-order περιεχόμενο: Δύο Xbox One Avatars μαζί με μία ενδυμασία για το Noctis και το Carbuncle κατοικίδιο
  • PlayStation Store Pre-order περιεχόμενο: Ένα δυναμικό PS4 theme αποκλειστικά για τους PlayStation 4 κατόχους

Ακολουθεί η δεύτερη έκδοση που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την "Deluxe Edition" και κόστος στα $89.99. Η εν λόγω έκδοση θα περιλαμβάνει:

  • Ένα αντίτυπο του παιχνιδιού
  • Αποκλειστικό SteelBook με artwork από τον Yoshitaka Amano
  • Την CG ταινία Kingsglaive: Final Fantasy XV σε Blu-ray
  • Bonus περιεχόμενο: "Royal Raiment" ενδυμασία, το "Masamune" όπλο και τέλος, το "Platinum Leviathan" car recolor

Τέλος, ως επιλογή έρχεται το πιο πλήρες πακέτο ως "Ultimate Collector's Edition" με μόλις 30.000 αντίτυπα και τιμή στα $269.99 με τη δυνατότητα προπαραγγελίας να βρίσκεται ήδη διαθέσιμη. Η εν λόγω έκδοση θα περιλαμβάνει:

  • Ένα αντίτυπο του παιχνιδιού
  • Αποκλειστικό SteelBook
  • Την ταινία Kingsglaive: Final Fantasy XV σε Blu-ray
  • Την anime σειρά Brotherhood: Final Fantasy XV on Blu-ray
  • Special soundtrack
  • Αποκλειστική φιγούρα του Noctis
  • Art book με σκληρό εξώφυλλο 192 σελίδων
  • Bonus περιεχόμενο: "Royal Raiment" ενδυμασία, το όπλο "Masamune" και το "Platinum Leviathan" car recolor
  • In-game πακέτα: "Travel Pack", "Camera Kit", "Angler Set" και "Gourmand Set"

Τέλος, εκτός των όλων παραπάνω μερικά ακόμη trailer είδαν τα φώτα της δημοσιότητας για τον τίτλο, ενώ όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το event της εταιρίας.